Yazdım aynen söyle . Benim cildim hassas doktor güneş kremi vermişti onu kullanıyorum . Fişi varsa değiştireyim boşa gitmesin dedim . Bilmiyorum ki arabada mi nerde dedi aldığın mağazayı söyle rica etsem belki değişirler dedim ok yazmışÇok mümkün? Alan kişiye şöyle diyin:
Ürünün değişim fişi var mı? Nereden aldın? İçinde alerjimin olduğu bir madde var. Değişim yapmam gerekiyor..."
Tamamdır, sıkıştırın kendisiniYazdım aynen söyle . Benim cildim hassas doktor güneş kremi vermişti onu kullanıyorum . Fişi varsa değiştireyim boşa gitmesin dedim . Bilmiyorum ki arabada mi nerde dedi aldığın mağazayı söyle rica etsem belki değişirler dedim ok yazmış
Yaptığı çok ayıp ZTen bir daha hediye işine katılmayacağımı söyleyeceğim o anlar yaptığı terbiyesizligi başka arkadaşa söyledim biz dedik o kadar dedi güneş kremi var parfüm veya başka bisey al diye ısrar etmişTamamdır, sıkıştırın kendisini
İnternettte bile satışı yok kapanmış satışıOlabilir, bilemeyiz. İnternetten ya da küçük bir parfümeriden alıp gratis poşetine de koymuş olabilir.
Herkes icin internetten biseylee seçer ya bluz aldık ya sweat ve ya taki aldık bana neden böyle bisey yaptı anlamıyorumNormalde nasıl hediyeler alıyorsunuz?
Söylediğiniz gibi boşa gitmesin deyip sıkıştırın.
Kesinlikle öyle, çok haklısınız. Şurada gördüğüm her gönderi sonrası insanlardan biraz daha tiksiniyorumYaptığı çok ayıp ZTen bir daha hediye işine katılmayacağımı söyleyeceğim o anlar yaptığı terbiyesizligi başka arkadaşa söyledim biz dedik o kadar dedi güneş kremi var parfüm veya başka bisey al diye ısrar etmiş
Herkes icin internetten biseylee seçer ya bluz aldık ya sweat ve ya taki aldık bana neden böyle bisey yaptı anlamıyorum
Aramız normal çok yakın değiliz zaten . Kişiliği biraz farklı yadirgamak istemem ama kendini begenmis hep kendi doğrusu doğru olan bi tıp . Öyle de bi kendini beğenmişliği var . Bi kez ufak bi tartışmamız oldu bana emri vaki yaptı ben de bana böyle konuşamazsın emir vererek dedim ama bana ders oldu bir daha ne hediye işine katılırım ne de öyle yakın muhabbet kurarımAranız normalde nasıl? Kişiliği nasıl?
Onlara göre değerlendirin.
Eğer şüpheniz baskın ise bir daha hediye meselelerine girmem. Hele ki yeğenine bile hediye alacak kadar..
Bence iyi biriyseniz biraz sessiz gibi etliye sütlye karışmayan sizi kafalayabileceğini sanmış.Herkes icin internetten biseylee seçer ya bluz aldık ya sweat ve ya taki aldık bana neden böyle bisey yaptı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?