hediye krizi

aaurora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
26
4
3
29
Merhaba arkadaşlar sevgilime hediye almam lazim. Yaklaşık 1 yildir sevgiliyiz bu ilk doğum günü yasimiz 19. Onerilerinizi merak ediyorum hadi kizlar bir kaç fikir :)))

Parfümden basla ilk olarak hemen citayi yukseltme alengirli hediyeyle.daha bunun14 şubati varr,bir dahaki dogum gunu varrr. Var da var

Hiç uğraşma git markalı şık bir gömlek al. Erkekler öyle çok takılmaz bizim gibi :)

Romantik::)
Kaşkol al kuzum. Malum önümüz kış. Sarsın, sarmalasın seni hatırlasın.
SEVGİLER::)

Erkeğe hediye almak kadar sinir olduğum bir şey yok. Seçenek o kadar dar ki... Gömlek al bence de.

Yani bence de mantıklı gömlek bende ilk hediyemde gömlek almistim gomlegin cebine ufak bir not sıkıştırmıştm

Sweet bende düşünüyorum aslında iki tane alsam biri bana biri ona ama farklı renk
Evet güzel olabilir görmüştüm pull bear da yalniz alirken dikkat et bn bi ark hediye aldim pull bear dan defolu cikti rezil olmustum . O da dikkatliyimdr görmedim belki bana denk geldi ama yine de dikkat etsen iyinolur canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…