• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye konusunda yardım kafam karıştı

secret85

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
296
Yer
Diğer
Arkadaşlar sevgilimin doğum günü var bu ay içerisinde hediye konusunda kararsız kaldım :( ihtiyacı olan birşeyi almak istiyorum set halinde satılan kemer+cüzdan+ kartlıklar var;ama ilerleyen aylarda söz yada nişan yapabiliriz damat bohçasına da konuluyormuş bu takımlardan şimdi alsam damat bohçasına da tekrardan koymak şartmı onun yerine gömlek kravat vs gibi şeylerde konuluyor:44:

Şimdi alırsan sonradan damat bohçası için almana gerek yok.Onun yerine başka birşeyler koyarsınız damat bohçasına.

düşündüğün güzel bir hediye.
damat bohçasına öyle bi set koymak da şart değil dediğin gibi başka şeyler koyarsın.

Şimdi alırsan sonradan damat bohçası için almana gerek yok.Onun yerine başka birşeyler koyarsınız damat bohçasına.

arkadaşlarım onu almana gerek yok şimdi dedikleri için kafam karıştı ihtiyacıda var bir sürü kredi kartı var, arabada, gömleğinin cebinde dolaştırıyor. Damat bohçasına koymamışlar derler diyen var :26:

Back