Bütcene uygun bir çanta bulabılırsın belkı. İstediği olurArkadaşlar kreşte çalışıyorum.bugun yılbaşı çekilişi yapıldı.bu sene katilmicaktim.herkez katildi diye bnde katıldım.seyma hanim cikti bana kıyafet ve çanta seviyormus.bnde canta düşünüyorum ama fiyatlar yuksek bnce Trendyol da tabak gördüm Kitchen Life 6 linke attım basit mi kaçar yoksa çanta miı
Bütcene uygun bir çanta bulabılırsın belkı. İstediği olur
Bilmiyorum kiBütcene uygun bir çanta bulabılırsın belkı. İstediği olur
En uygun çanta marka olarak pier cardin galiba bak birBilmiyorum ki
Evet haklısın ama çantada ucuz değildir 200 TL'ye mesela bulamamOnun gönlünü değil kendi bütçenizi düşünün derim.
Bir bere, atkı, kitap olabilir..
Yılbaşı çekilişine böyle küçük tatlı hediyeler alınır bence.
400 TL neresi uygunEn uygun çanta marka olarak pier cardin galiba bak bir
Tabak uygun çanta daha pahalı fazla gibiTabak ta güzel görünüyor alabilirsiniz. Çanta bütçenizi aşıyorsa almak zorunda değilsiniz.
İkili fincanı geçen sene aldım diye tabak alıyım dedim çanta düşündüm dün sordum pahaliİşyeri çekilişinde çanta almak bence gereksiz fazla yani. Atkı bere takımı ikili kahve fincanı tabak filan daha konsepte uygun ve hesaplı olur. Çanta seviyorsa kendi alsın
Çanta da olur ama şuan hersey pahaliTabak ta güzel görünüyor alabilirsiniz. Çanta bütçenizi aşıyorsa almak zorunda değilsiniz.
Instagramdan ben almistim uygun fiyatli canta heaaplari var.Memnun kaldim gercekten.130 tl.idi kargo icinde.Ama şu var ki yilbasi cekilisinde hediye alinacak kisinin ne sevdigi degil de daha cok yılbaşına has ne bileyim bere,atki eldiven ,evde giyilen cok tatli botlar vs vs alabilirsiniz. Canta pahali da alsanız karsi taraf begenmeyebilir çünkü canta da ayakkabi gibi tarz meselesidir.İkili fincanı geçen sene aldım diye tabak alıyım dedim çanta düşündüm dün sordum pahali
Evet begenmeyenilir bide çanta pahalı 200 e fln bulmak.zorInstagramdan ben almistim uygun fiyatli canta heaaplari var.Memnun kaldim gercekten.130 tl.idi kargo icinde.Ama şu var ki yilbasi cekilisinde hediye alinacak kisinin ne sevdigi evedegil de daha cok yılbaşına has ne bileyim bere,atki eldiven ,evde giyilen cok tatli botlar vs vs alabilirsiniz. Canta pahali da alsanız karsi taraf begenmeyebilir çünkü canta da ayakkabi gibi tarz meselesidir.
Hımmm... Bi tane kupa al canım. Hatta bitki çayı kupalarından al bence çok hoş400 TL neresi uygun
Bence cok guzel bir hediye hem yilbasi temasina da uygunArkadaşlar kreşte çalışıyorum.bugun yılbaşı çekilişi yapıldı.bu sene katilmicaktim.herkez katildi diye bnde katıldım.seyma hanim cikti bana kıyafet ve çanta seviyormus.bnde canta düşünüyorum ama fiyatlar yuksek bnce Trendyol da tabak gördüm Kitchen Life 6 linke attım basit mi kaçar yoksa çanta mi alayim
Çekiliş işi zaten başlıbaşına saçmalık..zorakî olarak hediye alınıyor..bluz falan alın bence..ne kadar maaş alıyorsunuz ki bir de çanta alacaksınız..Arkadaşlar kreşte çalışıyorum.bugun yılbaşı çekilişi yapıldı.bu sene katilmicaktim.herkez katildi diye bnde katıldım.seyma hanim cikti bana kıyafet ve çanta seviyormus.bnde canta düşünüyorum ama fiyatlar yuksek bnce Trendyol da tabak gördüm Kitchen Life 6 linke attım basit mi kaçar yoksa çanta mi alayim
Askeri ucret maaş alıyorumÇekiliş işi zaten başlıbaşına saçmalık..zorakî olarak hediye alınıyor..bluz falan alın bence..ne kadar maaş alıyorsunuz ki bir de çanta alacaksınız..