• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye için yardım eder misiniz?

Çantayı alıp içine de albümleri ve defteri koyabilirsin. Ama ne yaparsan yap aldığın hediye üçüncü seçeneğinden bir şey barındırsın.

ben doğum gününde kullanabileceği şeyler alma taraftarı oluyorum genelde. yani çanta ihtiyacı var mı eğer varsa bence çanta en uygunu olur. içine bir şey daha ilave edebilirsiniz. ama yok trençkot ya da ne bileyim bu ara mevsimi diye deri ceket vs ihtiyacı varsa o olabilir.

3.seçenek çok çok güzel ama sanırım ben onu daha özel bir günde yapardım. yıl dönümünde vs bahsi geçen cdlerle hoş bir akşam geçirilebilir.

Resim yapmak hobisiymiş fırça setleri konusunda danıştığınız kişilerden daha bilgilidir bence fırça seti almayın. Albüm cd filan konulmuş kutular da bence kız işi yani erkeklerin o kadar değer biçtiğini sanmıyorum onu da yapmayın. Giysi alınır tabi de ilk şıkta gösterdiğiniz çantayı ben çok beğendim onu alın bence. Hatta sanırım sizden görüp ben de kocama alıcam

ben doğum gününde kullanabileceği şeyler alma taraftarı oluyorum genelde. yani çanta ihtiyacı var mı eğer varsa bence çanta en uygunu olur. içine bir şey daha ilave edebilirsiniz. ama yok trençkot ya da ne bileyim bu ara mevsimi diye deri ceket vs ihtiyacı varsa o olabilir.

Evet ben de hediye seçerken aynen böyle yapıyorum genelde ihtiyacı olan, kullanabileceği şeyleri seçiyorum. Üstüne de güzel bir mekanda yemeğe ya da müzik falan dinleyebileceğimiz bir bara falan götürüyorum o kadar. 3. seçenek gibi olanlar sürekli kullanabileceği şeyler değil yani güzel elbette ama bir akşamınız güzel geçer, yıllar sonra "Aaa dur bir dinleyim" der mi bilmiyorum, belki yıldönümlerinizde aklınıza geldikçe dinlersiniz. Benim mantık sürekli kullanabileceği şeylerle hem işine yarar olması hem de kullandıkça beni hatırlaması. :)

Resim yapmak hobisi demişsin. Çok mu iyi resim yapar? Seviyesi çok süper değilse çok pahalı bir fırça takımı almana gerek yok diye düşünüyorum. Bir de mesela özelliköe çizdiği boyadığı bir şeyler var mı? Atıyorum manzara çiziyorsa aşırı da pahalı olmayan mavinin ya da yeşilin tonlarını alabilirsiniz, artık yağlı boya mı olur orasını sen bilirsin. Bir de hamur silgiler var resimle uğraşanlar kullanır. Bu tarz resim aksesuarları da olabilir belki.

çanta çok güzelmiş. ama doğum günü için olur mu bilemedim. biraz özel olsun istiyosun sanırım. giyecek de aynı şekilde.

cd gibi hediyelere erkekler kadınlar gibi duygusal yaklaşmıyolar bence.

fırça seti riskli.

bütçe ne kadar? şık bi saat olabilir belki.

Çantayı alıp içine de albümleri ve defteri koyabilirsin. Ama ne yaparsan yap aldığın hediye üçüncü seçeneğinden bir şey barındırsın.

Ay aslında çok mantıklı ikisi de hoşuma giden şeylerdi zaten :) çok teşekkür ederim. :)

Resim yapmak hobisiymiş fırça setleri konusunda danıştığınız kişilerden daha bilgilidir bence fırça seti almayın. Albüm cd filan konulmuş kutular da bence kız işi yani erkeklerin o kadar değer biçtiğini sanmıyorum onu da yapmayın. Giysi alınır tabi de ilk şıkta gösterdiğiniz çantayı ben çok beğendim onu alın bence. Hatta sanırım sizden görüp ben de kocama alıcam
Değer biçer de anca birlikte dinler ederiz. Ayriyetten açmaz bence de. :)) Alin alın da ins stokta bitmez :D

Resim yapmak hobisi demişsin. Çok mu iyi resim yapar? Seviyesi çok süper değilse çok pahalı bir fırça takımı almana gerek yok diye düşünüyorum. Bir de mesela özelliköe çizdiği boyadığı bir şeyler var mı? Atıyorum manzara çiziyorsa aşırı da pahalı olmayan mavinin ya da yeşilin tonlarını alabilirsiniz, artık yağlı boya mı olur orasını sen bilirsin. Bir de hamur silgiler var resimle uğraşanlar kullanır. Bu tarz resim aksesuarları da olabilir belki.

Çok süper değil ama sürekli uğraşır. Yağlı boya da mantıklı aslında fırça kadar çok seçenek de yok hem :)))

çanta çok güzelmiş. ama doğum günü için olur mu bilemedim. biraz özel olsun istiyosun sanırım. giyecek de aynı şekilde.

cd gibi hediyelere erkekler kadınlar gibi duygusal yaklaşmıyolar bence.

fırça seti riskli.

bütçe ne kadar? şık bi saat olabilir belki.

Saat pahalı olur çalışmıyor hem şimdi mahcup olsun istemiyorum bir de hiç anlamıyorum saatten çok zevksizim o konuda :D

Çanta kullanıyorsa eklediğiniz çantayı alın derim.

benim de aklıma yatan o çok güzel cidden çanta ya :KK70:
Erkek arkadaşım yok ama erkek kardeşimden biliyorum sırt çantası kullanır bilgisayar taşıyor hergün işe gidip gelirken:) benden çok çantası var:KK45:

erkeğe hediye almak işkence ya. kadın olsa al bi kolye oh mis. erkekte seçenek de yok.

parfüm?

Pöf haklısın, evliyken daha da zor, ben de aralıkta konu açacam, evli 2 çocuklu adama doğumgünü hediyesi ne alınır? Ahaha baba koltuğu alıp kafayı fırlattırayom diyorum :KK70:

Çantayı beğendim ben de, çanta kullanıyorsa tabi. Ben eşime almıştım, hala cepleri doldurup sığmayanı benim çantaya dolduruyor. Unisex çanta :KK24:

Pöf haklısın, evliyken daha da zor, ben de aralıkta konu açacam, evli 2 çocuklu adama doğumgünü hediyesi ne alınır? Ahaha baba koltuğu alıp kafayı fırlattırayom diyorum :KK70:

Çantayı beğendim ben de, çanta kullanıyorsa tabi. Ben eşime almıştım, hala cepleri doldurup sığmayanı benim çantaya dolduruyor. Unisex çanta :KK24:

valla ben eski sevgilime ne aldığımı hatırlamıyorum şu an 3 senede. sahi ne aldım ben o çocuğa ya :D kesin kıyafetle filan yırtmışımdır.

şimdi biri ile görüşüyorum. ilk aya denk geliyodu doğum günü. okumak istediği bi kitap vardı. gittim onu aldım. bi yeri dolaşırken ağzından hep xten aradım bulamamıştım zamanında deid. içimden geldi şimdi de onu aldım. zippo severim vs demişti. sigara içmiyo aslında. seneye doğum gününde de onu alıcam :D hani bunları ağzından duymasan ben de perişan olurum. erkeğe zor yani. hiç bişey bulamazsam saat alırdım, sen de saat al :D

Back
X