Hediye için öneriler

Sanmam bu sevgiliye göre değişir. Ben sevgilimin huyunu, suyunu bildiğimden hediye verirken hep kutu şeklinde hazırlarım her seferinde çocuk gibi sevinir, hediye paketlerini bile saklar Şahsen benimkinin annesinin oda karıştırma gibi bi'huyu yok hele bi'de erkek odası olunca nasıl bizim odamızı babalar kurcalayamıyo onunkini de annesi öyle

Kişiden kişiye değişir..ben sevdiceğime hazırladım çok beğendi, çok duygulandı ve eminim ömrünün sonuna kadar saklayacaktır..Unutacağına ihtimal bile vermiyorum..hem sanmıyorum ailesinin karıştıracağını falan aynı evde yaşasalar bile özel hayata saygı gösterilir..

evet kendi cümlelerim olsa daha anlamlı olut.yetmediği yerde buraya yazılan güzel şiirlerden şarkı sözlerinden esinlenebilirim

bence güzel olmuş beğendim ben
bende buna benzer bişey yapmıştım haftalar önce resim yaptığım için sevgilimin portresini çizmiştim bide çöpe atıcam artık..
neden çöpe atıcaksın?? bende beğenerek yaptım ama arkadaşların dediği gibi bi tuhaflık bi eksiklik var kutuda.gerçi ben kapağın içine bir fotografımızı koymayı ve içini kalplerle doldurmayı düşünüyordum.belki o zaman karartıcılığı kalmaz gibi.zaten kutuyu bitireyim son halini buraya paylaşıcam inşallah

unuturmu bilemiyorum açıkçası.ama o kadar emek verdim.uğraştım.biliyor.belkide bu yüzden unutmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…