Hediye için öneriler

güzel gözüküyor gibi ama kutun bir değişik duruyor
bunu hergün açıp bir tane okuyacağını zannetmiyorum hepsini birgün de okunur sonra unutulur gibi
bu bir erkek tarafından bayana verilecek bir hediye. bayan bunu saklar değer verir ama erkek öğle değil en azından annesinin evinde saklayamaz. meraklılar karıştırabilirler.
benimde hoşuma gidiyor aşkım almayı isterdim. ama uğraşma boş ver.

Sanmam bu sevgiliye göre değişir. Ben sevgilimin huyunu, suyunu bildiğimden hediye verirken hep kutu şeklinde hazırlarım her seferinde çocuk gibi sevinir, hediye paketlerini bile saklar:31: Şahsen benimkinin annesinin oda karıştırma gibi bi'huyu yok hele bi'de erkek odası olunca nasıl bizim odamızı babalar kurcalayamıyo onunkini de annesi öyle:1:

güzel gözüküyor gibi ama kutun bir değişik duruyor
bunu hergün açıp bir tane okuyacağını zannetmiyorum hepsini birgün de okunur sonra unutulur gibi
bu bir erkek tarafından bayana verilecek bir hediye. bayan bunu saklar değer verir ama erkek öğle değil en azından annesinin evinde saklayamaz. meraklılar karıştırabilirler.
benimde hoşuma gidiyor aşkım almayı isterdim. ama uğraşma boş ver.

Kişiden kişiye değişir..ben sevdiceğime hazırladım çok beğendi, çok duygulandı ve eminim ömrünün sonuna kadar saklayacaktır..Unutacağına ihtimal bile vermiyorum..hem sanmıyorum ailesinin karıştıracağını falan aynı evde yaşasalar bile özel hayata saygı gösterilir..

Bence kendi cümlelerin olsun. Açıkcası bana aşkını başkalarının cümleleriyle ifade etse ben mutlu olmazdım. Hem kendi cümlelerin olursa içine biraz espri de girer daha hoş olur. Tabii bu benim fikrim:3: Ne biliyim illa seni seviyorum olala! yazmana gerek yok aranızda geçen bi'espri, güldüğünüz bi'kelime, ileriye yönelik hayallerden birer üstü kapalı cümle okurken daha çok merak uyandırıyo.

Ayrıca bence de kutu biraz iç karartıcı olmuş. Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin. Ben içine pastaneden rengarenk bademli, kahveli vs çeşit çeşit çikolatalardan koymuştum başka fikir olarak bimde kuş lokumları var. Kış olduğu için sahlep, sıcak çikolata vs koyabilirsin ama hepsinden ikişer tane "beraber" içeriz gibisinden:1: Bi'de belki şu minik çerçeveler oluyo ya küçük kare onlardan koyabilirsin.

Keşke bu fikirleri biz değil onlar yapsa daha çok mutlu oluruz bence:1:
evet kendi cümlelerim olsa daha anlamlı olut.yetmediği yerde buraya yazılan güzel şiirlerden şarkı sözlerinden esinlenebilirim :34:

bence güzel olmuş beğendim ben
bende buna benzer bişey yapmıştım haftalar önce resim yaptığım için sevgilimin portresini çizmiştim bide çöpe atıcam artık..
neden çöpe atıcaksın?? bende beğenerek yaptım ama arkadaşların dediği gibi bi tuhaflık bi eksiklik var kutuda.gerçi ben kapağın içine bir fotografımızı koymayı ve içini kalplerle doldurmayı düşünüyordum.belki o zaman karartıcılığı kalmaz gibi.zaten kutuyu bitireyim son halini buraya paylaşıcam inşallah :17:

Kişiden kişiye değişir..ben sevdiceğime hazırladım çok beğendi, çok duygulandı ve eminim ömrünün sonuna kadar saklayacaktır..Unutacağına ihtimal bile vermiyorum..hem sanmıyorum ailesinin karıştıracağını falan aynı evde yaşasalar bile özel hayata saygı gösterilir..

unuturmu bilemiyorum açıkçası.ama o kadar emek verdim.uğraştım.biliyor.belkide bu yüzden unutmaz inşallah

Back