Hediye için öneriler

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
kızlar çoğunuz bilirsiniz,sevgililer günü için kavanozun içine kalpli yazılar filan olur vs..
ben bu klasiklikten çıkmak için o kalpleri kendi emeğimle yapmış olduğum kutunun içine koymaya karar verdim.
ama kutu iyi mi oldu bilemiyorum.kalplerin içine ne yazsam bi fikrim de yok.
buraya fotoları koyup sizden fikir almaya karar verdim. ( çünkü bana göre bi eksiklik var ama ne ??? )
yorumlarınızı bekliyorum :kkk:
$SAM_0584.jpg $SAM_0583.jpg
$SAM_0580.JPG $SAM_0581.JPG

Son düzenleme:
Bence hiiç uğraşmayın, bırakın onlar uğraşssın.. :51:

bayılırım yaratıcı şeylere ellerine sağlık çok i düşünmüşsün :46::46: kalplerede onunla yapmak istediklerini gelecekteki birlikte hayallerinizi yapabilrsinn :) :52::51:

bayılırım yaratıcı şeylere ellerine sağlık çok i düşünmüşsün :46::46: kalplerede onunla yapmak istediklerini gelecekteki birlikte hayallerinizi yapabilrsinn :) :52::51:

evettt buda iyi fikir ya :34: peki sence nasıl olmuş kutum ? her şeyi ben kafadan attım denebilir :26:

yardım derken ? biraz daha açar mısın arkadaşcım :17:

Açayım:))öncelikle kutun birzcık iç karartıcı olmuş eğer değiştirme şansın varsa kırtasiyelerde yada hediye eşyası satılan yerlerde kalpli kutular satılıyor bulabilirsen ondan yoksa kare falanda olabilir tercihim kırmızı..ben kalpli yapışkanlı not kağıtlarından aldım renkli ikisini birbirine yapıştırmıştım..üstüne şiirlerden alıntı yaptım burda topik açılmış şiirlere ordan yada başka yerlerden bakabilirsin burdanda ben sana bulup yazarım istersen..bolca kahve ve çikolata koyabilirsinn..gofretler..kutuyu bulamam dersen kaplayabilirsin de..ben eşya koymuştum ama benim durumum farklıydı biraz..

Açayım:))öncelikle kutun birzcık iç karartıcı olmuş eğer değiştirme şansın varsa kırtasiyelerde yada hediye eşyası satılan yerlerde kalpli kutular satılıyor bulabilirsen ondan yoksa kare falanda olabilir tercihim kırmızı..ben kalpli yapışkanlı not kağıtlarından aldım renkli ikisini birbirine yapıştırmıştım..üstüne şiirlerden alıntı yaptım burda topik açılmış şiirlere ordan yada başka yerlerden bakabilirsin burdanda ben sana bulup yazarım istersen..bolca kahve ve çikolata koyabilirsinn..gofretler..kutuyu bulamam dersen kaplayabilirsin de..ben eşya koymuştum ama benim durumum farklıydı biraz..

şiir ve sözlere yardımcı olursan gerçekten çok iyi olur onları bulmakta çok zorlanıyorum :18: çikolata gpfret filan iyi fikkir (bir tatlıcıyız biraz :34:) :16:

Bir şey var aramızda,
Senin bakışlarından belli,
Benim yanan yüzümden,
Dalıveriyoruz arada bir,
İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz belki,
Gülüşerek başlıyoruz söze...

Bir şey var aramızda,
Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek,
Fakat ne kadar saklasak nafile,
Bir şey var aramızda,
Senin gözlerinde ışıldıyor,
Benim dilimin ucunda...

Kocaman sevgi sözcükleri gönderiyorum sana,
Alıyorsun,yüreğine atıyorsun,
Küçücük hayaller sunuyorum,
Benim için saklıyorsun,
Unutulmayan melodiler mırıldanıyorum,
Eşlik ediyorsun...

Nahit Ulvi AKGÜN

Güzel şey seni beklemek,
Varlığını da, yokluğunu da sevmek,
Her gece geleceğini bilmek
Her anda seni düşünmek
Seni düşünürken uyumak,
Seni düşünürken uyanmak,
Aynı yıldızlara beraber bakmak,
Tüm güzelliklerde seni bulmak, güzel şey...

Uyanınca sen aklıma geldiğinde,
gülümserken yakaladım kendimi ve anladım;
damarlarımda adın aşkın tam karşılığı artık

İki dudağından çıkan her cümleye beni kat..
Ekmeğinden bir parça,
kana kana içtiğin su’dan bir yudum
ve aldığın her nefesten bir umudu bana yolla

1. SENİ SEVİYORUM çünkü bir şeyin yarısı sensin yarısı da ben. Birbirimizi tamamlıyoruz. Sen olmazsan yarımım ben. Biliyorum sende öylesin. Bu bütünü bozmamalıyız o zaman! Sonsuza dek.
Öyle tatlı bir sohbetin var ki seni dinlerken kendimden geçiyorum. Keşke hiç susmasan diyorum. Konuş bebeğim. Sözlerin sadece kulaklarıma değil ruhuma da hitap ediyor. Ne zaman biri sevgiden aşktan söz etse bizi düşünüyorum ve kalbim deli gibi çarpmaya başlıyor. Başkasının söylediği
sözler önemini yitiriyor. Çünkü sevgi aşk kelimesi bana sadece seni hatırlatıyor.

SENİ SEVİYORUM çünkü bana aşkım kelimesini taa yüreğinden diyorsun. O bir tek sözcüğe aşkın bütün anlamlarını yüklüyorsun. Bana her seferinde iyi ki senin aşkınım dedirtiyorsun.
Seninle birlikteyken ulaşamayacağım hiçbir şey yok. Senin beni sevdiğini bilmek bu aşkı birlikte paylaştığımızı bilmek bana her şeye karşı sonsuz dayanma gücü veriyor.
SENİ SEVİYORUM çünkü bana biz olmayı öğrettin. Birlikte hareket etmeyi hayatın tüm güzelliklerini birlikte yaşamayı tattırdın bana. Biz olmak meğer ne kadar
güzel bir şeymiş.
Aşkımın büyüklüğünü sevdamın yüceliğini anlatmaya çalıştım hep sana. Bunca nedenden ve bunca sözden sonra seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmayıbaşarabildim mi bilmiyorum. Sözcüklerle tarif edilemeyecek kadar derin sana hissettiklerim. Birde yüreğimin sesini dinle belki o ses daha iyi anlatır aşkımı. Biliyorum ki bu sevgi sen olduğun sürece gitmeyecek yüreğimden. Sevgilim aşkım her şeyim. Ben seni yaşıyorum. Çünkü
SENİ SEVİYORUM!!!

burdan bulduklarım alıntı yazıp sevdiğin yerleri,parağrafları yazarsın arkalı önlü sığar..seni seviyorum cumlesinin farklı dillerde çevrilmiş halide var onlardan ekleyebilirsin arada kendın sıkıstır bır kaç cümle oldu bitti:))kolay gelsin şimdiden:)

birazda benden :34:

Seni seviyorum çünkü;varlığın en karanlık gecelerde bile dünyamı aydınlatıyor. Adınla başlayan her cümleye ibadet etmemek için zor tutuyorum kendimi..

Seni seviyorum çünkü;
Tüm kilometrelere rağmen yanımda olduğunu, dokunuşlarınla değil ses tonunla bile belirtmen hoşuma gidiyor..

Seni seviyorum çünkü;
Her geçen gün beni kendine tekrar tekrar aşık etmeyi becerebiliyorsun.

Seni seviyorum çünkü;
Seni yüreğimin tam ortasında hissetmemle kendimi mutlu kıldırıyorsun, şiirler yazdırıp, dinlettiğin her şarkı da beni büyülüyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
İmkansız diye bir şeyin olmadığını, sadece istemenin insan hayatında ne kadar önemli olduğuna beni inandırabiliyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
Seninle yaşıyor, senin benimle varolduğunu düşünüyorum..

Seni seviyorum çünkü;
Her gün nefes almak için bir sebebim var, ama sana her gün yeniden aşık olmak için binlerce sebebim..

Seni seviyorum çünkü;
Benim için renklerin en anlamlısı sensin, sensiz bir hayatın resmini ne çizebilirim, ne sevebilirim, ne de kabul edebilirim..

Seni seviyorum çünkü;
Bu soğuk kış gününde nerden esersen es, hatta tenime dokunmadan geçip gittiğin zamanlarda bile, içimi ısıtmayı başarıyorsun, bunları kesinlikle ama kesinlikle kendine özgü bir edayla yapıyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
İçimden başka bir şey yapmak gelmiyor ve bu duyguyu hayatımda ilk defa hissetmenin keyfine varıyorum..

Seni seviyorum çünkü;
Sensiz kalmayı aklımın ucundan geçirdiğimde, inanılmaz bir karanlık çöküyor içime, çıkışı olmayan, dermanı bulunmayan..

Seni seviyorum çünkü;
Ne zaman bir şeyler yazmaya niyetlensem, kalemimin ucundan sadece sana dair kelimeler çıkmaya başlıyor. Bazen bir aşk bestesini düşündüğümde, sanki onu sana ben yazmışım hissine kapılıp övünmeye başlıyorum kendimce..

Seni seviyorum çünkü;
hayatım herşeyiyle sana ait, ona istediğini yapabilirsin.. İncitme demeyeceğim, en büyük korkunun bu olduğunu biliyorum çünkü..

Seni seviyorum çünkü;
Seninle konuşmayı seviyorum, sana dokunmayı seviyorum, sesini seviyorum, nefesini, ellerini seviyorum..

Seni seviyorum çünkü;
Sen benim ellerimden tuttuğunda adeta başka bir boyuta geçiyorum ve biliyorum ki dünyanın en büyük huzuru orada. Hep orda kalsam olmaz mı..

Seni seviyorum çünkü;
Sen uyurken bile senden uzak kaldığım o dakikaları vurup öldürmek istiyorum. Çayını içmeyi sevdiğin o ince belli bardağı bile kıskanıyorum bazen..

Seni seviyorum çünkü;
Dünyaya gelen ve gelecek olan çok nadir insanlardan biri olduğunu düşünüyorum.. Gerçi çoğu kez bir melek olduğunu düşünüyorum ama..

Seni seviyorum çünkü;
Tanrı’ya her gün bunun için şükretmemi gerekli kılıyorsun. Ya başka türlü biri olsaydın diyorum kendi kendime bazen, iyiki değilsin..

Seni seviyorum çünkü;
Ölünceye kadar yanımda olsan lanet ederdim sensiz geçirdiğim tüm o eski günlerime..

Seni seviyorum çünkü;
Senin gibi birinin beni sevmesi onurlandırıyor beni, hatta daha da güçlü kılıyor herşeye karşı..

Seni seviyorum çünkü;
Bana bakarken ki gülümseyişini izlemek dünyanın en güzel şeyi.. Bütün fotoğraflarını gördüm ama hiçbir objektif seni o hale sokamamış üzgünüm..

Seni seviyorum çünkü;
Seninle herşeyi yeniden keşvetmek harika bir duygu. Aslında çoğu şeyi ilk kez seninle keşvettiğim için sanırım iyi bir kaşif olmayı becerebildim..

Seni seviyorum çünkü;
Bana bugüne kadar kimsenin başaramadığı mutlulukları vadediyorsun, vaadlerin asla yalan değil, hergün bunu hissetmek, senin için ne kadar doğru karar verdiğimi ıspatlıyor.

Seni seviyorum çünkü;
Bir şairin yazabileceği en duygu yüklü şiir gibisin benim için, yaza yaza bitirilmeyecek cinsten hem de..

Seni seviyorum çünkü;
Asla kendimi bir esir gibi hissettirmiyorsun, sorgulamıyorsun, bağırmıyorsun, acıtmıyorsun, sadece seviyorsun ve bunu bana sürekli gösteriyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
Sen benden uzak bir yerlere gittiğinde aklıma kötü hiç bir şey gelmiyor, gözüm arkada kalmıyor, güven duygusunun nasıl bir şey olduğunu bana öğreten sadece sensin..

Seni seviyorum çünkü;
Benimle yağmurda yürüyorsun.. Bu yüzden sonraki günlerde hasta olup yatağa düşsen de asla pişmanlık duymuyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
Geçmişini benim geldiğim andan itibaren yok sayıp, hayatını tamamen benim üzerime kurmuştun..

Seni seviyorum çünkü;
Beni en çok sen güldürüyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
Kıskanıyorsun beni, herşeyden, herkesden, kendi gözünden bile..

Seni seviyorum çünkü;
Sen benim içimdeki o şımarık kız çocuğuna katlanıyorsun, kaprislerimi o kendine özgü tutumunla cevaplarken, kendi kendime sorup da cevaplayamadığım hiçbir soru bırakmıyorsun..

Seni seviyorum çünkü;
Bu kadar nedenden sonra bile, seni neden sevdiğimi anlatamıyorum..

bence de canım kutu biraz iç karartıcı gibi olmuş daha güzel bir kutu kullanabilirsin.bir dizide görmüştüm bir yıl boyunca her gün bir tane okuyabileceği şekilde onu neden sevdiğinle ilgili 365 tane kağıt.365 tane yazabilecek şey bulabilirim dersen böyle bir şey yapabilirsin ama biraz zor olur tabi.Kolay gelsin:)

Bence kendi cümlelerin olsun. Açıkcası bana aşkını başkalarının cümleleriyle ifade etse ben mutlu olmazdım. Hem kendi cümlelerin olursa içine biraz espri de girer daha hoş olur. Tabii bu benim fikrim:3: Ne biliyim illa seni seviyorum olala! yazmana gerek yok aranızda geçen bi'espri, güldüğünüz bi'kelime, ileriye yönelik hayallerden birer üstü kapalı cümle okurken daha çok merak uyandırıyo.

Ayrıca bence de kutu biraz iç karartıcı olmuş. Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin. Ben içine pastaneden rengarenk bademli, kahveli vs çeşit çeşit çikolatalardan koymuştum başka fikir olarak bimde kuş lokumları var. Kış olduğu için sahlep, sıcak çikolata vs koyabilirsin ama hepsinden ikişer tane "beraber" içeriz gibisinden:1: Bi'de belki şu minik çerçeveler oluyo ya küçük kare onlardan koyabilirsin.

Keşke bu fikirleri biz değil onlar yapsa daha çok mutlu oluruz bence:1:

bence güzel olmuş beğendim ben
bende buna benzer bişey yapmıştım haftalar önce resim yaptığım için sevgilimin portresini çizmiştim bide çöpe atıcam artık..

Canım bence kendi cümlelerin olmalı,yani tamam şiirlerden falan da yararlan ama kendi cümlelerin en iyisi.
Ben sevgilime defter gibi bir şey hazırlamıştım günlerce uğraşıp.Şiirler,şarkı sözlerinden falan bir şeyler yazmıştım.
Hani beğendi beğenmedi değil ama kendi cümlelerin olsa daha iyi olurdu falan tarzı şeyler söyledi. :52:

Canım bende aynı sekilde yapmıştım cok güzel olmustu cok beğenmişti:)
Ben kendi duygularımı düşüncelerimi ona olan aşkımı sevgimi o hayatıma girdikten sonra nelerin değiştiğini falan yazmıştım. bazen yazacak bi şey bulamazdım o zamanda güzel şarkı sözleri ya da netten buldugum güzel sözleri yazardım. Ama cogunda kendi duygularım var tabi:)

canım kutun yetersz kalmış biraz. bende geçen sene hazırlamştım ya çok zevkli bir olay.

sana linkini atayım buraya koymuştm. ben kumaşla kaplamştm 2 farklı renk. kenarlara biraz tül.üzerine de uğur böcekleri. sadece biraz esinlenmen gerekiyor hepsi bu.

güzel gözüküyor gibi ama kutun bir değişik duruyor
bunu hergün açıp bir tane okuyacağını zannetmiyorum hepsini birgün de okunur sonra unutulur gibi
bu bir erkek tarafından bayana verilecek bir hediye. bayan bunu saklar değer verir ama erkek öğle değil en azından annesinin evinde saklayamaz. meraklılar karıştırabilirler.
benimde hoşuma gidiyor aşkım almayı isterdim. ama uğraşma boş ver.

Back