- Konu Sahibi disiua1905
-
Canım biz sözde bunlardan dağıttık o yüzden şişe yada kutu olayina girmek istemiyorum bi daha:) ama fikirlerin için tsk ederim siteyi incelemeye aldım çok sağol :)
canım bunlar çok güzelmişaynen insan değişik bişey olsun istiyo, herkes mendil, havlu vs. veriyo. aklıma değişik bişeyler gelirse yazarım ben sana canım
Merhaba Arkadaşlar,
Haziranda nişanım var, mekanda olacak. Yaklaşık 100 - 150 misafirimiz olacak ve ben hediye dağıtmak istiyorum. Sözde lavanta şişeleri dağıttım.
Nişanda da birer tane fidan dağıtmak istedim ancak herkesin dikmeyeceğini düşünerek ziyan olmasını istemedim. Aklıma iki yüzük kurdele ile bağlı ve arkasında mıknatıs olan buz dolabı süsü geldi ama basit buldular fikrimi..
Fikirleri olan var mıdır ?
,
Ben desenli sabun yapıyorum başlıklarımda çeşitler var.
Merhaba Arkadaşlar,
Haziranda nişanım var, mekanda olacak. Yaklaşık 100 - 150 misafirimiz olacak ve ben hediye dağıtmak istiyorum. Sözde lavanta şişeleri dağıttım.
Nişanda da birer tane fidan dağıtmak istedim ancak herkesin dikmeyeceğini düşünerek ziyan olmasını istemedim. Aklıma iki yüzük kurdele ile bağlı ve arkasında mıknatıs olan buz dolabı süsü geldi ama basit buldular fikrimi..
Fikirleri olan var mıdır ?
,
ben kendi söz yastığımın minyatürlerini hazırlıyorum canım hem bende hem misafirlerimde aynı şey olucak :)
Süper fikirr ? Resmi varmı paylaşmak istersen görmek isterim
Eki Görüntüle 1051132 henüz bu aşamadayım canım büyük yastık nasıl olursa küçüklerde öyle olucak biz eylül ekim gibi düşünüyoruz renk olarakda krem ve moru seçtim ama nasıl süslense karar veremedim hem büyük yastıkda gösterişli olmalı hem küçük yastıklara kolay yapılmalı
Harika bir fikir bence, çok şık olacağına eminim fikrini çalsam hakkını helal eder misin
Kumaş saten olacak içi elyaf mı olacak ? Peki ne gibi süslemeler düşünüyorsun ? Benim söz yastığım olmadı söz tepsim oldu o yüzden gözümde canlandıramadım kusura bakma arkadaşım
tabi canım ne demek al fikir senindir artıkEki Görüntüle 1051139 fikir aslında bu canım burda aynısını yapmamışlar direk renkleri kullanmışlar
acaba diyorum elyafların arasına biraz lavanta yada sabun tozu koysak hemde güzel kokar nasıl olur ki
Eki Görüntüle 1051144 bu resim daha iyi anlatıyo derdimi:)
Ben sözde lavantalı şişe dağıttım ya artık beynim uyuştu lavanta kokusundan asla istemiyorumama sabun tozu iyi fikir ..
peki canım bu saten kumaşı sen elde dikmiyorsun herhalde kare biçiminde terziye mi verdin naptın makina dikişi gerek diye düşünüyorum
evet canım kumaşı aldık 15 tl ye terziye diktirdim 40 adet küçük bir adet büyük yastık
elyafında kilosu 4 tl filandı 1 kilo almıştık birsürü kaldı
Benim 150 tane kare olması lazım fermuarlı mı yapıyor elyafı nasıl tıktın ıcıne dıkıldıkten sonra
istersen fermuarlıda yapar ama biz ucunu biraz açık bırakmasını istedik ordan elyafları doldurduk annem uçlarını dikcek görünmez iple
Çok iyi yaa çok güzel valla çok beğendim senin ne zaman nişan ?
benim sözüm olucak bunlar söz için nişanıda 1 ocakda düşünüyoruz o zamanda kar küresi dağıtıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?