• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Hediye Fikri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

disiua1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.327
104
323
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Haziranda nişanım var, mekanda olacak. Yaklaşık 100 - 150 misafirimiz olacak ve ben hediye dağıtmak istiyorum. Sözde lavanta şişeleri dağıttım.

Nişanda da birer tane fidan dağıtmak istedim ancak herkesin dikmeyeceğini düşünerek ziyan olmasını istemedim. Aklıma iki yüzük kurdele ile bağlı ve arkasında mıknatıs olan buz dolabı süsü geldi ama basit buldular fikrimi..

Fikirleri olan var mıdır ?

,

:21:

canım benim de sözümle nişanıma az kaldı, ben minik kavanozlara kahve doldurucam, o kavanozları süsleyip yaptırdım, içine kahveyi taze alıp kendim doldurucam. kavanozların üzerine 40 yıl hatrımız olsun diye yazdırdım. yanlarında da tül süslemeleri var, hoş bişey oldu. bunun dışında kurabiye yaptırıcam, butik kurabiyeleri görmüşsündür, onların üstüne nişanlanıyoruz vs. gibi bişey yazdırabilirsin. şu sitede çok alternatif var canım bi incele istersen.. http://www.bekarligavedapartisi.com/

Canım biz sözde bunlardan dağıttık o yüzden şişe yada kutu olayina girmek istemiyorum bi daha:) ama fikirlerin için tsk ederim siteyi incelemeye aldım çok sağol :)

Eklentiler

• $1396390333133.jpg
    $1396390333133.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 3.438
Aslında ben kadife kese istiyorum ama hemen hemen herkesde de görüyorum. Insan değişik bişey olsun ıstiyo :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım biz sözde bunlardan dağıttık o yüzden şişe yada kutu olayina girmek istemiyorum bi daha:) ama fikirlerin için tsk ederim siteyi incelemeye aldım çok sağol :)

canım bunlar çok güzelmiş :69: aynen insan değişik bişey olsun istiyo, herkes mendil, havlu vs. veriyo. aklıma değişik bişeyler gelirse yazarım ben sana canım :31:

Merhaba Arkadaşlar,

Haziranda nişanım var, mekanda olacak. Yaklaşık 100 - 150 misafirimiz olacak ve ben hediye dağıtmak istiyorum. Sözde lavanta şişeleri dağıttım.

Nişanda da birer tane fidan dağıtmak istedim ancak herkesin dikmeyeceğini düşünerek ziyan olmasını istemedim. Aklıma iki yüzük kurdele ile bağlı ve arkasında mıknatıs olan buz dolabı süsü geldi ama basit buldular fikrimi..

,

Ben desenli sabun yapıyorum başlıklarımda çeşitler var.

Merhaba Arkadaşlar,

,

ben kendi söz yastığımın minyatürlerini hazırlıyorum canım hem bende hem misafirlerimde aynı şey olucak :)

$Resim 184.jpg henüz bu aşamadayım canım büyük yastık nasıl olursa küçüklerde öyle olucak biz eylül ekim gibi düşünüyoruz renk olarakda krem ve moru seçtim ama nasıl süslense karar veremedim hem büyük yastıkda gösterişli olmalı hem küçük yastıklara kolay yapılmalı:1:
Süper fikirr ? Resmi varmı paylaşmak istersen görmek isterim :3:

Eki Görüntüle 1051132 henüz bu aşamadayım canım büyük yastık nasıl olursa küçüklerde öyle olucak biz eylül ekim gibi düşünüyoruz renk olarakda krem ve moru seçtim ama nasıl süslense karar veremedim hem büyük yastıkda gösterişli olmalı hem küçük yastıklara kolay yapılmalı:1:

Harika bir fikir bence, çok şık olacağına eminim fikrini çalsam hakkını helal eder misin :27:

Kumaş saten olacak içi elyaf mı olacak ? Peki ne gibi süslemeler düşünüyorsun ? Benim söz yastığım olmadı söz tepsim oldu o yüzden gözümde canlandıramadım kusura bakma arkadaşım :17:

Harika bir fikir bence, çok şık olacağına eminim fikrini çalsam hakkını helal eder misin :27:

Kumaş saten olacak içi elyaf mı olacak ? Peki ne gibi süslemeler düşünüyorsun ? Benim söz yastığım olmadı söz tepsim oldu o yüzden gözümde canlandıramadım kusura bakma arkadaşım :17:

tabi canım ne demek al fikir senindir artık:1: $DSCN8842 copy.jpg fikir aslında bu canım burda aynısını yapmamışlar direk renkleri kullanmışlar:1:
acaba diyorum elyafların arasına biraz lavanta yada sabun tozu koysak hemde güzel kokar nasıl olur ki:1:
$DSCN9483 copy.jpg bu resim daha iyi anlatıyo derdimi:)

Son düzenleme:
tabi canım ne demek al fikir senindir artık:1:Eki Görüntüle 1051139 fikir aslında bu canım burda aynısını yapmamışlar direk renkleri kullanmışlar:1:
acaba diyorum elyafların arasına biraz lavanta yada sabun tozu koysak hemde güzel kokar nasıl olur ki:1:
Eki Görüntüle 1051144 bu resim daha iyi anlatıyo derdimi:)

Ben sözde lavantalı şişe dağıttım ya artık beynim uyuştu lavanta kokusundan asla istemiyorum :27::27::27: ama sabun tozu iyi fikir ..

peki canım bu saten kumaşı sen elde dikmiyorsun herhalde kare biçiminde terziye mi verdin naptın makina dikişi gerek diye düşünüyorum :51:

Ben sözde lavantalı şişe dağıttım ya artık beynim uyuştu lavanta kokusundan asla istemiyorum :27::27::27: ama sabun tozu iyi fikir ..

peki canım bu saten kumaşı sen elde dikmiyorsun herhalde kare biçiminde terziye mi verdin naptın makina dikişi gerek diye düşünüyorum :51:

evet canım kumaşı aldık 15 tl ye terziye diktirdim 40 adet küçük bir adet büyük yastık
elyafında kilosu 4 tl filandı 1 kilo almıştık birsürü kaldı:1:

Benim 150 tane kare olması lazım fermuarlı mı yapıyor elyafı nasıl tıktın ıcıne dıkıldıkten sonra :30:

istersen fermuarlıda yapar ama biz ucunu biraz açık bırakmasını istedik ordan elyafları doldurduk annem uçlarını dikcek görünmez iple:1:

Back