• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye fikirleri

MaystenG

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
2.376
2.921
53
Merhabalar,

Biz nasip olursa bir iki aya temelli yurtdışına taşınacağız, dolaysıyla memleketteki doktordan da ayrılacağız. Çocuk doktorumuzdan çok memnunum. Çok ilgili. Atıyorum bazı doktorlar baştan savma 5 dakika da muayene ederken, o kadın 20 dakikasını ayırıyor bize. Detaylı bir şekilde anlatıyor. Mesela ayına göre bebeğin hareketlerini vs söyler, öneriler de bulunur. Aklınıza ne geliyorsa.

Bir iki kez teşekkür amaçlı kek götürmüştüm.
Diyetteymiş, ama hatrımıza bozmuştu diyetini :)

Ancak bu sefer durum farklı. Hem teşekkür amaçlı, hem de vedalaşma amaçlı bir hediye vermek istiyorum.

Öyle fazla büyük birşey olmasına gerek yok, manevi anlamı olsun, ara sıra bizi hatırlasın yeter.

Kadın 35-40 yaşlarında, bakımlı ve çok tatlı biri. Hayran kaldığım bir insan. Tane tane, sakin sakin konuşur.

Kendisinin resmiyle bir kupa mı yaptırsam diye düşündüm. Yaptırsam bile yanına ne yapabilirim, veya alabilirim başka? Kendi resmi olan bir stetoskop düşündüm, onu da devamlı kullanır mı, bilemedim. Ya da Mustafa Kemâl Atatürk'ün resmini baskı olarak mı yaptırsam? Çok sever Atatürk'ü. Hoş, vatanını sevipte, kim sevmez ki onu?
Ya da çikolatadan ağaç mı yapayım? Önerilerinize fikirlerinize açığım.

Karaca’da yanılmıyorsam, ünlülerin tasarlamış olduğu Türk kahvesi fincan setini görüp bayılmıştım.bu tarz bir şey hoş olabilir ya da muayenehanesine hoş bir salon bitkisi de alabilirsiniz

Çiçek alabilirsiniz muayenehanesi için. Kişiye özel teraryumlar yapılıyor hatta, belki öyle bir şey olabilir. Ben yeşillik hediye etmeyi severim de, aklıma bu geldi o yüzden. =)

Mesleklere göre özel biblolar yapan internet sayfaları var.. Onu temsil edecek birşey yaptırıp `çocukların koruyucu meleği doktor adı soyadı ' şeklinde bibloya yazdırabilirsiniz

Bir fotoğraf çerçevesi yada iki kişilik kahve fincanı.. Çiçek teraryum gibi bir şey de olabilir.

Hepsi birbirinden güzel fikirler. Ay çok heyecanlandım hangisine karar vereceğimi bilemedim. Teşekkür ederim hepinize 🌸

Back
X