• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye almak istiyorum yardım edin!

ebruuli91

minik kuzum.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
332
319
23
33
kızlaaarr 2hafta sonra sözün varr.. Sözde gelen misafirlerimize dağıtmak için küçük hediyeler yapmak yada almak istiyorum ne gibi şeyler önerirsiniz napabilirim sizc??? Napcamı şaşırdım valla?? :KK35:

kızlaaarr 2hafta sonra sözün varr.. Sözde gelen misafirlerimize dağıtmak için küçük hediyeler yapmak yada almak istiyorum ne gibi şeyler önerirsiniz napabilirim sizc??? Napcamı şaşırdım valla?? :KK35:

sabun magnet kavanoz yada ufak nıkah sekerlerı

pastanelerde bir suru kucuk cikolatalar var onlardan al sekilli cok guzel duruyor hayirli olsun

otel sabunları dıye ınternetten aratırsan karsına cıkar zaten onlar ambalajlı oluyor sen matbada etıket yaptıracaksın o kadar

Tşk ederim otel sabunlarını araştırıcam.. ben kendim grafikerim etiketimi kendım tasarlıcam inş güzel olurlar.

İsmini vermek istemediğim bir sigara markasının Türkiye ayağına sahip olan bir ailenin yeni evleri şerefine verdikleri bir partiye gitmiştik. Eşim o sıra benzer bir firmada genel müdür yardımcısıydı o vesileyle kalbur üstü bir ortamda bulundum. Bu hikaye de şuradan aklıma geldi. O gün kızlarının bir hafta sonra sözü olduğundan bahsetmişlerdi. Ev davetinde bize de küçük kutular hediye ettiler. Kutuların içinde üzerinde bahsettiğim sigaranın amblemi olan zippolar vardı. Hem de orjinal.

Back