- 14 Aralık 2015
- 77
- 68
- 88
- Konu Sahibi Itsmebeyzaxo
-
Haklisiniz bende oyle dusundugum icin almamıştım. Ama baktim cevremdeki herkes aliyor acaba dedim bende mi bi anormallik var :)ben eşime sadece doğum gününde hediye alıyorum ya da içimden geldiğinde belli bir zamanı olmadığında.
en güzeli beklemediği anda hediye vermek oluyor.
özel günler bence abartılıyor hediye almak için bir günü beklemek bana saçma geliyor. özellikle sevgililer günü falan. sevdiğimizi sadece özel günlerde mi hatırlıyoruz
belki başka düşüncede olan biri vardır bilmem ama çevremden gördüğüm kadarıyla sadece hediye bana da gelsin diye hediye alıyorlar yani karşılık bekledikleri için. başka türlü düşünen insanları ayırıyorum tabi kiHaklisiniz bende oyle dusundugum icin almamıştım. Ama baktim cevremdeki herkes aliyor acaba dedim bende mi bi anormallik var :)
Hayir surekli oyle yazilinca agzima dolandi aklimada ilk bu geldisorunsal yazınca daha mi dikkat çekici ya da entel oluyor
H&m de cok hos seyler var yeni koleksiyon ben oraya bakmayi dusunuyorum eger alirsamay eveet ya
doğru diyosun bende bi hediye alıyım da ne alsam
Merhabalar, 3 bucuk senelik iliskim var bu yilbasida 3. Yilbasimiz olucak birincisinde yilbasinda hediyeyi ilk sacma bulduğum icin hediye almadim. Ikincisinde baska sehirlerdeydik oda kaynadı gitti. Bu sene cevremdeki herkes birbirine hediye aliyo, ikimizde ogrenci oldugumuz icin oyle herseye cok büyük hediyeler falan alamiyoruz oda yılbaşlarinda almamisti, sizce bu yil ufakta olsa biseyler alsam mi sizler napiyosunz hediye aliyomusunuz esinize sevgilinize?
Haklisiz karsilik beklemiyorum zaten erkek arkadasim da düşünüp normal gunlerde aliyor. Tesekkur ederim guzel yorumunuz içinben hediye almayı da vermeyi de çok severim
küçük büyük farketmez, özenilmiş olsun yeter
yılbaşı, sevgililer günü, doğumgünü almaya çalışırım
hediye alıp almamak size kalmış, birşey diyemem ama birbirinizi hediye almamaya alıştırdığınız için, siz düşünüp alırsanız ve o, eski usul almazsa, bozulmayın diye hatırlatmak istedim
Haklisiz karsilik beklemiyorum zaten erkek arkadasim da düşünüp normal gunlerde aliyor. Tesekkur ederim guzel yorumunuz için
Haklisiniz ozaman aliyim ama ufak boyle onu hatirladigimi belli etmek amacli. Tesekkur ederimAyrı ayrı yazmış oldum böyle ama aklıma geldikçe yazıyorum işte :)
Gönlünüzden geçtiyse ufak bir şey alabilirsin. Maksat gönüller bir olsun demi
odunluk bende zaarben hediye almayı da vermeyi de çok severim
küçük büyük farketmez, özenilmiş olsun yeter
yılbaşı, sevgililer günü, doğumgünü almaya çalışırım
hediye alıp almamak size kalmış, birşey diyemem ama birbirinizi hediye almamaya alıştırdığınız için, siz düşünüp alırsanız ve o, eski usul almazsa, bozulmayın diye hatırlatmak istedim
odunluk bende zaar
ben bi dogumgunu bide evlilik yildonumunde alırım...
Yılbaşı neymiş kızmuzurtilki
ama sen ince ruhlusunn yaparsın böyle komplimanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?