• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye alma sorunsali

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Merhabalar:KK15:, 3 bucuk senelik iliskim var bu yilbasida 3. Yilbasimiz olucak birincisinde yilbasinda hediyeyi ilk sacma bulduğum icin hediye almadim. Ikincisinde baska sehirlerdeydik oda kaynadı gitti. Bu sene cevremdeki herkes birbirine hediye aliyo, ikimizde ogrenci oldugumuz icin oyle herseye cok büyük hediyeler falan alamiyoruz oda yılbaşlarinda almamisti, sizce bu yil ufakta olsa biseyler alsam mi sizler napiyosunz hediye aliyomusunuz esinize sevgilinize?

ben eşime sadece doğum gününde hediye alıyorum ya da içimden geldiğinde belli bir zamanı olmadığında.
en güzeli beklemediği anda hediye vermek oluyor.
özel günler bence abartılıyor hediye almak için bir günü beklemek bana saçma geliyor. özellikle sevgililer günü falan. sevdiğimizi sadece özel günlerde mi hatırlıyoruz

ben eşime sadece doğum gününde hediye alıyorum ya da içimden geldiğinde belli bir zamanı olmadığında.
en güzeli beklemediği anda hediye vermek oluyor.
özel günler bence abartılıyor hediye almak için bir günü beklemek bana saçma geliyor. özellikle sevgililer günü falan. sevdiğimizi sadece özel günlerde mi hatırlıyoruz
Haklisiniz bende oyle dusundugum icin almamıştım. Ama baktim cevremdeki herkes aliyor acaba dedim bende mi bi anormallik var :)

Haklisiniz bende oyle dusundugum icin almamıştım. Ama baktim cevremdeki herkes aliyor acaba dedim bende mi bi anormallik var :)
belki başka düşüncede olan biri vardır bilmem ama çevremden gördüğüm kadarıyla sadece hediye bana da gelsin diye hediye alıyorlar yani karşılık bekledikleri için. başka türlü düşünen insanları ayırıyorum tabi ki

Ben böyle özel günlerde illa hediye alınması gerektiğini düşünmüyorum. Kendim de almam zaten genelde ama normal bir günde içimden geldiği zaman bol bol hediye alırım. Yılbaşı içinde ufak tefek şeyler alınabilir diye düşünüyorum. Öğrenci bütçesini aşmayacak şeyler oluyor illa ki. Pahalı olmasına gerek yok ona değer verdiğini göstersin yeter. :KK60:

Şu an hayatımda kimse yok. Varken sadece doğum günlerinde hediye aldım..
Yılbaşında hiç hediyeleşmedim. Benimde karşıma benim gibiler çıktığı için sanırım almak lazım mı değil mi bilemedim şimdi.

Merhabalar:KK15:, 3 bucuk senelik iliskim var bu yilbasida 3. Yilbasimiz olucak birincisinde yilbasinda hediyeyi ilk sacma bulduğum icin hediye almadim. Ikincisinde baska sehirlerdeydik oda kaynadı gitti. Bu sene cevremdeki herkes birbirine hediye aliyo, ikimizde ogrenci oldugumuz icin oyle herseye cok büyük hediyeler falan alamiyoruz oda yılbaşlarinda almamisti, sizce bu yil ufakta olsa biseyler alsam mi sizler napiyosunz hediye aliyomusunuz esinize sevgilinize?

ben hediye almayı da vermeyi de çok severimHoppa
küçük büyük farketmez, özenilmiş olsun yeter
yılbaşı, sevgililer günü, doğumgünü almaya çalışırımHoppa

hediye alıp almamak size kalmış, birşey diyemem ama birbirinizi hediye almamaya alıştırdığınız için, siz düşünüp alırsanız ve o, eski usul almazsa, bozulmayın diye hatırlatmak istedim:KK39:

hediye alıp almamak size kalmış, birşey diyemem ama birbirinizi hediye almamaya alıştırdığınız için, siz düşünüp alırsanız ve o, eski usul almazsa, bozulmayın diye hatırlatmak istedim:KK39:
Haklisiz karsilik beklemiyorum zaten erkek arkadasim da düşünüp normal gunlerde aliyor. Tesekkur ederim guzel yorumunuz için :KK16:

odunluk bende zaar:KK53:
ben bi dogumgunu bide evlilik yildonumunde alırım...
Yılbaşı neymiş kız muzurtilki muzurtilki :KK14:
ama sen ince ruhlusunn yaparsın böyle komplimanlar:KK19:

odunluk bende zaar:KK53:
ben bi dogumgunu bide evlilik yildonumunde alırım...
Yılbaşı neymiş kız muzurtilki muzurtilki :KK14:
ama sen ince ruhlusunn yaparsın böyle komplimanlar:KK19:

yılbaşı da güzel ama doğumgünü, evlilik yıldönümü de yeter aslında Hoppa
ama param olursa normalde de alırım hediye, eşime de çocuklarıma da, arkadaşlarıma da
tabi böyle yazıyorum diye bol param var zannedilmesin:confused: küçük küçük şeyler işte
teşekkür ederim iltifatlar için :KK36:

meraba kızlar ben yeni evliyim kısmetse ilk yılımız olacak saat ve giyim dışında bişeyler almak istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

Back