HEDİYE ALAMAMA SORUNU

Minnak13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
56
11
Arkadaşlar 20 gün sonra sevgilimin doğum günü var benimde durumum pek iyi değil şu sıralar yemek paramdan falan arttirarak kendisine kotondan 60 a gömlek collezine den 20 ye tişört aldım ek olarak pasta falan da alicam sizce bu hediye yeterli olurmu ? Manevi bişiler hazırlamak da istedim ama o öyle şeylere pek önem vermez sizce ek bişiler daha almalı miyim

Bence gayet yeterli.Bunlar her zaman ihtiyaç duyduğumuz şeyler devamli kullanabilir

yeter cok bile.
o sana neler aliyor, karsilik bekliyormu acaba?

yeter cok bile.
o sana neler aliyor, karsilik bekliyormu acaba?

Sevgililer gününde kendisine defactodan bir ceket almıştım yanına da bir kupa bardak ama bardağın üstüne yazılar yazmıştım daha sonra ekstra notlar mektuplar çikolatalar şekerler kendisi de bana bir kupa bardak yaptırmisti birde kotondan bir kazak durum böyle yani

Manevi şeylere önem vermemesi garip tabii ki ama yine de kendi el emeğinle pasta kurabiye hatta mercimek köftesi filan hazırlayıp bikaç tane üstüne mum dikip getirsen bence çok iyi olurdu. Madem durumun çok iyi değil onları alacağına bir 5-10 liralık yaşadığınız bir anınızla ilgili birşeyler de alabilirdin. Veya hiçbirisi olmasın minik hazır keklerden al yanına bir mum bir çakmak. Manzarası güzel bir yere yürüyerek gidin beraber sonra oturun bir köşeye bir dk bekle diyip kekin üstüne mumu dikip yakıp getirin. İki güzel söz bir öpücük tamamdır. Ay ne hayaller kurdum sizin için :KK22:

Benim düşünceme göre önemli olan eşya biriktirmek değil anı biriktirmektir. İki küçük şey de olursa o anları hatırlamak için en misi olur. Bir fotoğraf bir küçük not bile yeter.

Benim düşünceme göre önemli olan eşya biriktirmek değil anı biriktirmektir. İki küçük şey de olursa o anları hatırlamak için en misi olur. Bir fotoğraf bir küçük not bile yeter.

Kendisi için bir kitap aldım içine onla ilgili notlar yazıcam bide pologram şeklinde fotoğraflarimizi çıkarmayı düşünüyorum benim aklıma takılan sevgililer gününde kendisi için 100 kagit not yazdım tek tek 1 ay sonra anca okudu :KK43:

Manevi şeylere Önem vermiyor ! Bu sorun değil mi? Bence çok kötü bi özellik tabi bence..
Mutlu etmeye çalışmani anlıyorum ama yazmadan edemedim :KK43:

Manevi şeylere Önem vermiyor ! Bu sorun değil mi? Bence çok kötü bi özellik tabi bence..
Mutlu etmeye çalışmani anlıyorum ama yazmadan edemedim :KK43:

Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları :KK43:

Kendisi için bir kitap aldım içine onla ilgili notlar yazıcam bide pologram şeklinde fotoğraflarimizi çıkarmayı düşünüyorum benim aklıma takılan sevgililer gününde kendisi için 100 kagit not yazdım tek tek 1 ay sonra anca okudu :KK43:

abartmismisin sanki biraz.
sanirim sana yapmasini istedigin seyleri sen ona yapmissin.
100 tane not guzel hos romantik durabilir ama hicbir erkek onlari okumazz, ne yazikki okumaz. sende uzuldugunle kalirsin. yine dusunceli guzel seyler yapabilirsin ama abartma, hem maddi hem manevi anlamda abartma

Ya çok abartıyorsun bence yapabileceğin her şeyi yapmışsın. Ama karşılığını göremiyor gibisin. Bu konuda oturup konuş bence sevgilinle. Ve kendini bu kadar yorma ne görüyorsan o kadarını yap. Her şey karşılıklı.

Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları :KK43:
Bak ben buna çok bozulurdum.
Ayrıca aldığın hediyeler bile fazla, tek bir hediye daha hoş olur bence. Ne o gardrobunu oluşturuyormuşsun gibi. Tek kazak bile yeterdi. Yanına pasta mis gibi bir kutlama olur. Belki o güne özel bir gezi filan hazırlayabilirsin, bir kahvaltı, Istanbuldaysan boğaz turu, bir piknik gibi.

X