HEDEFLER YAPILACAKLAR UYGULAMALAR

hayatdolubiri

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
143
51
36
Arkadaşlar hedefler,yapılacaklar,günlük notlar ile ilgili ajanda tarzı kullanıp memnun kaldığınız telefonuma indirebileceğim uygulamalar var mı acaba ?Kişisel gelişim ile ilgili olan kullanışlı bir uygulama da olabilir.Önerilerinizı bekliyorum...

uygulamadan haberim yok ama hazır konu açılmışken ben de 1-2 hedefimi şuraya yazayım izninle

- her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su
-haftada bir gün karbonatla yüz yıka diş fırçala
-bol su içmeye devam
-bahar gelmesiyle mevsim sebze meyvelerıyle bırıkte yepyeni bir beslenmeye başlangıç yaparak eski ben omaya geri dön
-sebze meyve bol su iç
-sıfır şeker sıfır karbonhidrat ve skisi gibi mutlu kuş gibi hafif bir yaşam ve iç huzuru
-eskisi gibi kitap okumaya dön
-eskisi gibi film izlemeye dön

uygulamadan haberim yok ama hazır konu açılmışken ben de 1-2 hedefimi şuraya yazayım izninle

- her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su
-haftada bir gün karbonatla yüz yıka diş fırçala
-bol su içmeye devam
-bahar gelmesiyle mevsim sebze meyvelerıyle bırıkte yepyeni bir beslenmeye başlangıç yaparak eski ben omaya geri dön
-sebze meyve bol su iç
-sıfır şeker sıfır karbonhidrat ve skisi gibi mutlu kuş gibi hafif bir yaşam ve iç huzuru
-eskisi gibi kitap okumaya dön
-eskisi gibi film izlemeye dön
Hergün bir çay kaşığı karbonatli suyu içiyorsun musunuz etkisi nedir ?

ben de ingiliz karbonatıyla içiyorum arada, yağ yakımına yardımcı diye biliyorum :) ama ölçülerini falan üstünde yazana göre yapmaya dikkat. her şeyin fazlası zarar..

Banada lazım bundan. Aylardır kendime türlü ajandalar yapdım, yapılacaklar listesi oluşturdum, kaç telefon uygulaması indirmişimdir hatırlamıyorum. Hepsi nafile. 1 haftadan fazla utduğum olmuyir planlarıma. Artık motivasyon eksikliyimi, kafamın fazla karışıklığından mı bilemedim.
İşlerimi acil düzene sokmam gerek. Takipteyim:KK54:

Telefon uygulamasına gelirsek... Genelde nereden uygulamaları indiriyorsan, arama yerine "planner" yaz. Belki birşey bulursun. Kesin tavsiye edeceyim biri yok ama

X