- 10 Aralık 2015
- 172
- 239
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.781
Evet kendin çalışınca daha erken bitirirsin. Bende cheesecake yapmıştım çayımı da aldım ders çalışıyorum. 10 dk mola verdim sonra yine devamanladım :)
ben hep yazarak çalışıyorum da şimdi de yazdım ama vatandaşlıkta çok şey var önünü alamam o yüzden yazmayıp direkt kitaptan okuyup tekrar yapıcam. Yasama yargı yürütme kısımlarını yazacağım.:)
Ben benim hocam videolarını sevemedim ya... kendim çalışırım ona harcadığım vakitte dedim bakalım
ben bilmiyorum onu ama pegem en iyisi eğitimde...Pusula uzaktan eğitim yayınlarının eğitim bilimleri soru bankasını çözen var mı aranızda? Tavsiye eder misiniz ?
Pegem çözdüm ikinci girişim o yüzden farklı kaynak arayışı içerisindeyim.ben bilmiyorum onu ama pegem en iyisi eğitimde...
ben de sana konu anlatım için tavsiye sorayım. Nasıl çalıştın?Pegem çözdüm ikinci girişim o yüzden farklı kaynak arayışı içerisindeyim.
Pegem Yediiklim çözdüm.İstikrar yayınına bakacağım. Başka soru bankası tavsiyen olursa açığım tavsiyelereben de sana konu anlatım için tavsiye sorayım. Nasıl çalıştın?
Yediiklim, pegem en iyileri... başka yayın istiyorsan istikrar yayını vardı. güzel ama sanki çok detay.
teşekkürler, video izlemeyi tavsiye eder misin? Yoksa bireysel çalışma mı daha iyi dersin?Pegem Yediiklim çözdüm.İstikrar yayınına bakacağım. Başka soru bankası tavsiyen olursa açığım tavsiyelere
Ben eğitim bilimleri için Pegem Yayınlarından çalışıyorum başka hiç bir yayına gerek duymadım açıkçası kaliteli bir kitap çünkü yetiyor yani.
Onun haricinde konum bittikçe soru çözdüm. Daha çok eğitim bilimleri için mantığını kavramak önemli onu sorularda çözerken yerleştirirsen süper olur.
Ben kendim çalışıyorum kitaplardan ben bu şekilde daha çok verim alıyorum. Daha az vakitle daha çok çalışmış oluyorum. Yine de eğer video ile iyi olacağını düşünüyorsan öyle çalış istersen ama kitapla yaparım yeterli dersen kitapla devam et derimteşekkürler, video izlemeyi tavsiye eder misin? Yoksa bireysel çalışma mı daha iyi dersin?
Soru bankası olarak bir de; bende çözmediğim bazı yayınlar vardı. Onları attım sırf soru için yazılmış ama çok kalitesiz sorular olduğu için insan anladığı şeyleri de karıştırmaya başlıyor...
Uzun zaman olmuş ama, ya bu nasıl oluyor ?88,05
Şu an atama sonuçlarına baktım benden düşük puanlı bir çok kişi atanmış
Eskişehir İstanbul Ankara vs gibi şehirler hem de
Uzun zaman olmuş ama, ya bu nasıl oluyor ?
Sizden daha düşük puan alan nasıl böyle güzel yerlere atanabiliyor. Mülakat puan farkı mı bu ?
Yani bu kadar da göze soka soka adam kayırılmıyordur heralde?!
Anladım.Yok öyle değil
Benim kadrolarda mülakat yok mülakat olana almıyorlar zaten
Bu P3 puanı aynı puan ile farklı branşlardan kişiler alınıyor yani herkes kendi meslektaşı ile yarışıyor ama aynı puan
Yani X mezunları 70 ile atanıyor y 90 ile gibi bir örnek olabilir
Önemli olan açılan kadro
Ben esasen atanırdım da şehir seçtim biraz
Ben standart dışıyım biraz
Yaşım büyük çocuğum işin vs var şehir değiştirmek istemedim kurulu yaşamımı bozamadım cesur değilim
Anladım.
Benim kafam öğretmenliğe gitti nedense :) Ben de edebiyat öğrt. için hazırlanıyorum. Forumlarda o kadar olumsuz yorumlar, haksızlığa uğradığını söyleyenler, torpilden bahsedenler var ki, hevesim kaçıyor. Öyle bir şey sandım.
Ben de 2020'de gireceğim. O araya bir de formasyon sıkıştırmam gerekiyor.Evet çok haksızlık oluyor ama bir o kadar da Hakkı ile giren var
Bol bol çalışın
2018 de 86 aldım
2020 de hedefim 90+ olacak yaşım da 40+
Ben anlatayım durumunuAnladım.
Benim kafam öğretmenliğe gitti nedense :) Ben de edebiyat öğrt. için hazırlanıyorum. Forumlarda o kadar olumsuz yorumlar, haksızlığa uğradığını söyleyenler, torpilden bahsedenler var ki, hevesim kaçıyor. Öyle bir şey sandım.
Ama nasıl, neden ??Ben anlatayım durumunu
Puanım 84.2 idi
Mülakata puanı en yüksek 4. Kişi olarak girdim.
Tüm soruları bildim yani olumlu geçti
12 kişi alacaklardı ki
Ben elenmisim..
Kazananların hepsi 80-81 puan.. yani benden 3-4 puan düşükler.
Mülakat puanı bana düşük vermişler, kpss puanı 80 olana 98 verip benim önüme geçmişAma nasıl, neden ??
Mülakat puanı bana düşük vermişler, kpss puanı 80 olana 98 verip benim önüme geçmiş
Ben gıda teknolojisiSizin branşınız neydi, alım çok azmış.