Hedefim, branşımda ilk beş..

ay atandın mı canım hayırlı uğurlu olsun hangi kuruma atandın kaç puanın vardı nasıl çalışmalıyım sence sen günde kaç saat çalışıyordun canım
tesekkur ederim. Valla bende hic bilmiyorum günde kaç saat çalışıyordum.. Sen su kadar saat çalışmalıyım diye şartlama kendini.. Elinden gelenin en fazlasını yap.. 6 saat hedeflediysen, 7 saat 8 saat çalış mesela. Allah yardımcın olsun..

Eşim de Urfa'ya atandı
İkimizin de tayin hakkı yok şuan
Eş durumu getirilsin diye dua ediyoruz
Şimdiki derdimiz de bu canımm
Öyle işte:))

ALLAH RAZI OLSUN canım sana da çok sevindim darısı benim başıma da inşallah hayırla sağlucakla amin

hayırlısı olsun canım maaş olarak nasıl ? eşinde taşeron olarak mı memur olarak mı inşallah eş durumu gelip aynı yerde olursunuz canım ?
Maaş olarak iyi, işçi statüsünde olduğumuz için. Eşim sözleşmeli öğretmen

İnşallah canım bizde eş durumu olursa diye beklemedeyiz, sağ ol.

Maaş olarak iyi, işçi statüsünde olduğumuz için. Eşim sözleşmeli öğretmen

İnşallah canım bizde eş durumu olursa diye beklemedeyiz, sağ ol.
canım çalışma konusunda senin bana tavsiyelerin ne olur acaba..
tarihin çeyreğindeyim türkçe bitmek üzere mat da çeyrek cografya da...
vatandaşlığa bir türlü başlayamıyorum

Türkçe 18,50
Mat 19,25
Tarih 26
Coğrafya 3 yanlış vardı galiba
Anayasa full
Güncel de 1 yanlıştı
Diye hatırlıyorum

Türkçe çok zordu mat Türkçeden fazla idi şaka gibi
O yüzden her dersten en zorlayıcı bir tane soru bankası bitirmenizi öneririm
Ben Türkçeden bir soru bankasını bu ne ya daha neler diyerek bırakmıştım
O soru bankasını çözmüş olsam Türkçe ile 90 ı bulurdum
Pişmanlığımmmm

Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin sarfansarı :) hatırlıyorum seni KPSS topiklerinden

Maşallah 92 net yapmissin.
Darısı bu netlere bana inşallah.
Elimden geldiğince fazla kaynak çözmeye çalışıyorum.
2016 onlisanstan da matematik zordu.
Her sene bir dersi zorluyorlar. Her derse sıkı çalışmak gerek.
Teşekkür ederim güzel dileklerimizi için.
Size de başarılar diliyorum bundan sonraki iş hayatınızda.

Merhaba. Bende evli ve 5 aylık çocuklu bir anneyim. Birbirimizi motive ederek çalışabiliriz. Benim 85 puan almam gerekiyor. Bu yıl daha sıkı sarılmalıyım derslere. Miniğimden vakit bulabildikçe tabiki. İnş herkes istediği puanı alır emeklerimiz boşa gitmez.

İnşallah canım
Daha önce hazırlanmış mıydın alt yapın var mı ?

Evet geçen yıl dershaneye gitmiştim hiç temelim yoktu. Bana çok şey kattı. Bu yıl kendim çalışıyorum. Oğlum dan zaman kaldıkça çalışıyorum. Onunla kaliteli zamanda geçirmek istiyorum çünkü bir daha bu zamanları gelmeyecek. İleride üzülmek istemiyorum. O yüzden o uyurken dinlenmek yerine ders çalışıyorum.

Küçük olduğu için uyku saati fazladır. Inşallah olur bu sene.

Bu topuk geçen senenin topigi, güncel topige gel istersen ordan yazılıp motive olalim

damdan bu sene birbirimizi motive edelim ben de başladım derslere atanan arkadaşlar da bize yardımcı olsunlar gerçekten de

2016 YA DA ÇOK İYİ BAŞLANGIÇ YAPMIŞTIM SONRA ÇEŞTLİ NEDENLERLE YARIM KALDI ÇALIŞMALARIM İNŞALLAH BU SENE GÖNLÜMDEKİ AKLIMDAKİ ÇALIŞMALARI YAPABİLİRİM

Ohooo sen hiçbir şey bilmiyorsan :)

Derslerle birlikte sende düzenli çalışmaya başla
Kütüphaneye gidiyorduk ya o yaptığımız en mantıklı şey idi yine yap

Bir de bence kısa bir konu çalışmanın ardından full soru bankası yapmalısın sen. Konuları çalışmıştık zaten sorular ile hatırlamak daha iyi olur diye düşünüyorum altyapı var çünkü

Bende tekrar hazırlanmak istiyorum aslında istediğim iş bu değil. Bir başlarsam böyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…