- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.741
tesekkur ederim. Valla bende hic bilmiyorum günde kaç saat çalışıyordum.. Sen su kadar saat çalışmalıyım diye şartlama kendini.. Elinden gelenin en fazlasını yap.. 6 saat hedeflediysen, 7 saat 8 saat çalış mesela. Allah yardımcın olsun..ay atandın mı canım hayırlı uğurlu olsun hangi kuruma atandın kaç puanın vardı nasıl çalışmalıyım sence sen günde kaç saat çalışıyordun canım
Eşim de Urfa'ya atandıTabiki kadro gelir vs. bir şey olur illaki. Sen çalıştığın yerden memnun ol yeter ki..
Eşinde izmir de miydi?
Ayy hepimizin yolu bahtı açık olsun. İkinizide seviyorum kızlar D damdanhkn_ays_ask
Evet canım aspb ye taşeron olarak atandım.aile sosyal bakanlığına taşeron olarak mı atandın canım anlamadım pek..senin puan da iyiydi demi
En kısa zamanda bir araya gelin inşallahEşim de Urfa'ya atandı
İkimizin de tayin hakkı yok şuan
Eş durumu getirilsin diye dua ediyoruz
Şimdiki derdimiz de bu canımm
Öyle işte:))
hayırlısı olsun canım maaş olarak nasıl ? eşinde taşeron olarak mı memur olarak mı inşallah eş durumu gelip aynı yerde olursunuz canım ?Evet canım aspb ye taşeron olarak atandım.
Puanım 87,6
ALLAH RAZI OLSUN canım sana da çok sevindim darısı benim başıma da inşallah hayırla sağlucakla amintesekkur ederim. Valla bende hic bilmiyorum günde kaç saat çalışıyordum.. Sen su kadar saat çalışmalıyım diye şartlama kendini.. Elinden gelenin en fazlasını yap.. 6 saat hedeflediysen, 7 saat 8 saat çalış mesela. Allah yardımcın olsun..
Maaş olarak iyi, işçi statüsünde olduğumuz için. Eşim sözleşmeli öğretmenhayırlısı olsun canım maaş olarak nasıl ? eşinde taşeron olarak mı memur olarak mı inşallah eş durumu gelip aynı yerde olursunuz canım ?
canım çalışma konusunda senin bana tavsiyelerin ne olur acaba..Maaş olarak iyi, işçi statüsünde olduğumuz için. Eşim sözleşmeli öğretmen
İnşallah canım bizde eş durumu olursa diye beklemedeyiz, sağ ol.
Hayırlı olsun öncelikle.Evet canım aspb ye taşeron olarak atandım.
Puanım 87,6
Türkçe 18,50Hayırlı olsun öncelikle.
Kaç net yaptınız bu puan için acaba
2014 te 87.2 puan aldım onlisanstan ama atanamadim.
Bu sene lisans tan hazırlanıyorum hesaplamalar biraz farklı oluyormuş kaç nete bu puan geldi acaba
Maşallah 92 net yapmissin.Türkçe 18,50
Mat 19,25
Tarih 26
Coğrafya 3 yanlış vardı galiba
Anayasa full
Güncel de 1 yanlıştı
Diye hatırlıyorum
Türkçe çok zordu mat Türkçeden fazla idi şaka gibi
O yüzden her dersten en zorlayıcı bir tane soru bankası bitirmenizi öneririm
Ben Türkçeden bir soru bankasını bu ne ya daha neler diyerek bırakmıştım
O soru bankasını çözmüş olsam Türkçe ile 90 ı bulurdum
Pişmanlığımmmm
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin sarfansarı :) hatırlıyorum seni KPSS topiklerinden
İnşallah canımMerhaba. Bende evli ve 5 aylık çocuklu bir anneyim. Birbirimizi motive ederek çalışabiliriz. Benim 85 puan almam gerekiyor. Bu yıl daha sıkı sarılmalıyım derslere. Miniğimden vakit bulabildikçe tabiki. İnş herkes istediği puanı alır emeklerimiz boşa gitmez.
Küçük olduğu için uyku saati fazladır. Inşallah olur bu sene.Evet geçen yıl dershaneye gitmiştim hiç temelim yoktu. Bana çok şey kattı. Bu yıl kendim çalışıyorum. Oğlum dan zaman kaldıkça çalışıyorum. Onunla kaliteli zamanda geçirmek istiyorum çünkü bir daha bu zamanları gelmeyecek. İleride üzülmek istemiyorum. O yüzden o uyurken dinlenmek yerine ders çalışıyorum.
Hangisi canımKüçük olduğu için uyku saati fazladır. Inşallah olur bu sene.
Bu topuk geçen senenin topigi, güncel topige gel istersen ordan yazılıp motive olalim
damdan bu sene birbirimizi motive edelim ben de başladım derslere atanan arkadaşlar da bize yardımcı olsunlar gerçekten dehkn_ays_ask
ikialinganasik
Kızlar nasılsınız
Ablalarım beni motive edin demeye geldim
Eşim beni kursa yazdırdı
Yarın başlıyor
İki deneme geçti gitmedim
Sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi geliyor
Kendimi boş hissediyorum
Ohooo sen hiçbir şey bilmiyorsan :)hkn_ays_ask
ikialinganasik
Kızlar nasılsınız
Ablalarım beni motive edin demeye geldim