- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.561
hımm arkadaşlardan atanan var mı acaba2014 puanı ile yerleştirmeler açıklandı
Benim p3 87,6
P10 88,8
Birlikte hazırlandık aynı puanları yapmışız D damdanikialinganasik
İnşallah atanırız yaaa bana yetecek gibi görünüyor
Evli, çalışan ve ogluşu olan bir anneye göre çok çok iyi puanın. Bump sana da yeter. Sizin 83 kere kadar düşüyor çünkü puanlar.belki bu sene sana da yeter hem ısg var bu sene
sen de atan sen dehkn_ays_ask gibi tarihler yaz buralara
ben hala bozuğum ama
geçen seneden bu seneye 5 sözel netim artmış koca bir yıl yollarda süründüğüme acıdım açıkçası
puanım da 0,4 artmış
2014 e göre müthiş arttı da 2015 e göre azıcık arttı işte
Evli, çalışan ve ogluşu olan bir anneye göre çok çok iyi puanın. Bump sana da yeter. Sizin 83 kere kadar düşüyor çünkü puanlar.
Ufff sorma çok bozuldum ben sonuca
Puanım 88 gy 45 d 11y gk 50 d 10 y
Gk yanlışım çok 5 tarih 5 coğ gelmiş
Benim p3 87,6
P10 88,8
Birlikte hazırlandık aynı puanları yapmışız D damdanikialinganasik
İnşallah atanırız yaaa bana yetecek gibi görünüyor
Kızlar bu puanları nasıl aldınız ya dershane mi evde çalışma mı ne kadar yüklendiğinde kendinize?
Ben dershaneye de gittim kendim de çalıştım
2014 te 80 aldım bu sene Ekim 15 te başladı kurs ve çalışma
Ben 36 yaşında evli çocuklu çalışan birisiyim bir de bu süreçte mesleki bir sınav mülakatım vardı ona da çalıştım arada
Ama daha iyi olabilecekten bildiğim soruları bile panikten yanlış yaptım
matematiğim zaten çok iyi değildi ama bu sefer daha kötü galiba
Mesela denemelerde en iyi dersim coğrafya idi sınavda 18 soruda 11.75 betim var ki hiç bu kadar düşük denemem vs yok
90 puan bandına nasıl ulaşıyorlar çok zormuş gibi geliyor.Bu başlığı açan arkadaş ulaşmış mi hedefine ya da yaklaşmış mi merak ettim kızlar?
Canım bdv den denk geliyorum yorumlarına bursada misin sanki öyle okumuştum hangi dershaneyi tavsiye edersin?
5 yıl önce ben de 90 almıştım. Zorlugu hazırlanmakta.90 puan bandına nasıl ulaşıyorlar çok zormuş gibi geliyor.
bana da çok zormuş gibi geliyor en yüksek 2012 de 79 almıştım..5 yıl önce ben de 90 almıştım. Zorlugu hazırlanmakta.
Yorgunluk, stres, bazen uykusuzluk, emek vermek.
Sonrası çok güzel :)
İyi hazırlanmana bakar bence çok zor değil.