Hedefim, branşımda ilk beş..

ikinizin de puanı benim bransımda çok iyi olacak ama benim puanımı kimse sormasın çok kötü saf gibiyim ama son aylar çok önemli ya
88 puanım olsaydı kesin atanırdım evet

belki bu sene sana da yeter hem ısg var bu sene

sen de atan sen de hkn_ays_ask hkn_ays_ask gibi tarihler yaz buralara

ben hala bozuğum ama

geçen seneden bu seneye 5 sözel netim artmış koca bir yıl yollarda süründüğüme acıdım açıkçası

puanım da 0,4 artmış

2014 e göre müthiş arttı da 2015 e göre azıcık arttı işte
Evli, çalışan ve ogluşu olan bir anneye göre çok çok iyi puanın. Bump sana da yeter. Sizin 83 kere kadar düşüyor çünkü puanlar.

Evli, çalışan ve ogluşu olan bir anneye göre çok çok iyi puanın. Bump sana da yeter. Sizin 83 kere kadar düşüyor çünkü puanlar.

Düşüyor da işte ben başka şehre gitmek zorunda kalmamak istemiştim düzen bozmak zor geliyor bu yaştan sonra

Neyse iki yıl geçerli son atamaya falan kadro açılırsa belki olur

Kızlar puanlar? aaynaa aaynaa hkn_ays_ask hkn_ays_ask D damdan

90 net, 88 puan.

Beklediğimden 2.net eksik geldi :KK43:

Ufff sorma çok bozuldum ben sonuca

Puanım 88 gy 45 d 11y gk 50 d 10 y

Gk yanlışım çok 5 tarih 5 coğ gelmiş

Benim p3 87,6
P10 88,8

Birlikte hazırlandık aynı puanları yapmışız D damdan ikialinganasik ikialinganasik

İnşallah atanırız yaaa bana yetecek gibi görünüyor

Kızlar bu puanları nasıl aldınız ya dershane mi evde çalışma mı ne kadar yüklendiğinde kendinize?

Kızlar bu puanları nasıl aldınız ya dershane mi evde çalışma mı ne kadar yüklendiğinde kendinize?

Ben dershaneye de gittim kendim de çalıştım

2014 te 80 aldım bu sene Ekim 15 te başladı kurs ve çalışma

Ben 36 yaşında evli çocuklu çalışan birisiyim bir de bu süreçte mesleki bir sınav mülakatım vardı ona da çalıştım arada

Ama daha iyi olabilecekten bildiğim soruları bile panikten yanlış yaptım
matematiğim zaten çok iyi değildi ama bu sefer daha kötü galiba

Mesela denemelerde en iyi dersim coğrafya idi sınavda 18 soruda 11.75 betim var ki hiç bu kadar düşük denemem vs yok

Ben dershaneye de gittim kendim de çalıştım

2014 te 80 aldım bu sene Ekim 15 te başladı kurs ve çalışma

Ben 36 yaşında evli çocuklu çalışan birisiyim bir de bu süreçte mesleki bir sınav mülakatım vardı ona da çalıştım arada

Ama daha iyi olabilecekten bildiğim soruları bile panikten yanlış yaptım
matematiğim zaten çok iyi değildi ama bu sefer daha kötü galiba

Mesela denemelerde en iyi dersim coğrafya idi sınavda 18 soruda 11.75 betim var ki hiç bu kadar düşük denemem vs yok

Canım bdv den denk geliyorum yorumlarına bursada misin sanki öyle okumuştum hangi dershaneyi tavsiye edersin?

Canım bdv den denk geliyorum yorumlarına bursada misin sanki öyle okumuştum hangi dershaneyi tavsiye edersin?

Bursadayım

Ben murat a gittim ama sınav öne alınınca ortalık karıştı

Tekrar vs sorun oldu ben çok da memnun kalmadım o nedenle

Gruplarda seviye ölçütü de yok alancılar vs gk gy birlikte idi mühendis de aynı sınıfta açık öğretimdeki de aynı sınıfta idi

Matematik dersi mesela mühendise çok hafif açıköğretim sözel bölüm mezununa çok ağır geliyordu vs

Git dolaş kursları diğer dershanelerin de denemeleri vs oluyor ama mesela bizde zaman sıkıntısı oldu hafta sonu evde kalıp çocuk bakmam gerekiyordu denemeye vs zor girdim o nedenle

Bu torpikte genel olarak yılımızın özeti var esasen uzun ama oku bir ara bence

5 yıl önce ben de 90 almıştım. Zorlugu hazırlanmakta.
Yorgunluk, stres, bazen uykusuzluk, emek vermek.
Sonrası çok güzel :)
İyi hazırlanmana bakar bence çok zor değil.
bana da çok zormuş gibi geliyor en yüksek 2012 de 79 almıştım..
atandınız mı

X