bu yıl malum gidemedimm bizimkilere kalsa öylesine bi yere yolıcaklardı ama direttim ve dersaneye yazdırdım kendimi daha açılmasına çok var dersanenin o ayrı neyse kızlar buraya kadan herşey iyi ama ne yapıcamı bilemez haldeyim sözelim gayet iyi ezberci bir vatandaşım :) gel gelelim mat geo da çuvallıyorum ...
bu yıl sadece sayısal ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum alt yapım yetersiz mat 1 de ve mat 2 yi yapabilmem içinde mat 1 avucumun içi gibi bilmem lazım lakin nerden nasıl başlıcamı bilemiyorum kızlar yardımcı olur musunuz şu kardeşinize...
kaynaklarım var aslında çoğu femin tavsiye edebiilcin bi kaynak varsa onuda temin edebiirim kimi konuarı kavrayamıyorum özellikle mat1 kafamda halen oturmadı
Ben de sayısal bölümdeyim ama sözelciyimdir. :) Eğer mat1'in zayıfsa güvender kullanabilirsin temel oluşsun diye femle aynı ama daha basit mat2 için öğreten matematik diye adı sanı duyulmamış ama sağlam bir kaynak var onu önerebilirim. :)
Mat-1 için kesinlikle güvender öneririm.Ben bile çözebildiysem :) Mat -1 de problemleri 4/4 lük bilmen lazım hukuk için.Baya soru çıkıyor.Mat-2 için ise birey önerebilirim.Başarılar canım..
kaynaklarım var aslında çoğu femin tavsiye edebiilcin bi kaynak varsa onuda temin edebiirim kimi konuarı kavrayamıyorum özellikle mat1 kafamda halen oturmadı
Ben 11.sınıfım ama bizim öğretmenimiz Ygs-Lys hazırlık için eğer temeliniz yoksa Sonuç yayınları alın çünkü çok kolay dedi ve Güray Küçük'ün fasikülleri çok işe yarıyor bende denedim Güray Küçüğü biz şuan Esen yayınlarını kullanıyoruz sonrada Celal Aydın sende deneyebilirsin :)
mat1 kafamda halen oturmadı diyorsan eger senin temel geliştirici daha ilk evre kitaplarına yönelmen gerekir.direk femden başlaman bu raddede biraz zorlar seni yani anlamakta güçlük çekersin o yüzden sana antremanlarla matematik 1 kitabını önerebilirim ilk önce onu al zaten göreceksin hemen bitireceksin.bu kitap senin işlem yeteneğini arttıracak emin ol sonra femden devam edersin hatta antremanlarla matematiğin 2. kitabıda var ondada mat 1 konularından devam ediliyor onuda alıp çözebilirsin :)