Hoşgeldiniz. Birikimin azı çoğu olmaz. Şu zamanda israf ve borç yapmamak bile birikim sayılır.Bende katilabilirmiyim???
Bu ara birikim yapma ya çalisiyorumda nerden ne artırırsam kardır artık
Aynen öyle tesekur ederimHoşgeldiniz. Birikimin azı çoğu olmaz. Şu zamanda israf ve borç yapmamak bile birikim sayılır.
OlmuyorBen de bir denemeye karar verdim , hatta becerebilirsem 300 TL ile kapatmayı düşünüyorum. Hadi bismillah.
Biraz önce marketten ekmek su yumurta ve elma aldım 39.75 ödedim. Bunu da ajandama not aldım.
Yetmiyorrrrr yettiremiyoruzzz diye konu mu açsak bdv deOlmuyor
Onuda actim ihtiyaç ve kuzumsuz istekleri ayırmadığını fark ettim bacım çok lüks yasiyozYetmiyorrrrr yettiremiyoruzzz diye konu mu açsak bdv de
Yok valla market market gezip aldık en uygunlarını genede ayda 3000 i geçiyor mutfakOnuda actim ihtiyaç ve kuzumsuz istekleri ayırmadığını fark ettim bacım çok lüks yasiyoz
Olmuyor
Abur cubur çok tutuyor maalesef. Çocuk için alıyoruz mecbur
Eşimde öyle söyledi. Olsun yine de motive eder beni. Az önce markette abur cubur almama engel oldu mesela bu kararım. Ya da olduğu kadar bakalım
Çocuğa haftada bir gün alıyorum. Ama bizim de akşamları canımız istiyor bir şeyler zaman zaman. Markette tuttum kendimi bugünAbur cubur çok tutuyor maalesef. Çocuk için alıyoruz mecbur
Hele kuruyemiş 110 tl kaju 100 tl fıstık idiÇocuğa haftada bir gün alıyorum. Ama bizim de akşamları canımız istiyor bir şeyler zaman zaman. Markette tuttum kendimi bugünçünkü gerçekten farkında olmadan etkileyebiliyor aylık bütçeyi.
evde 4 kişiyiz rahatlıkla ayda 4000 mutfağa veriyoruz.haftada 400 tl ile mümkün değil idare edemeyiz.yarım kilo kaşar evde yaptığım 3 pizzada 1 günde bitiyorHaftalık sadece kahvaltı ürünleri ile bile 400 ü yardırıyorum ben.
Topiği açtım ama yazmaya utanıyorum valla. Bu ne müsriflik diye çemkiren tayfa riyalarıma giriyeah. Buraya da gelirler diye çok korkuyorum