harikasınnnn....Kizlar nezamandir yazamadım ama birikimden vazgecmedim kumbaraya ataa ata dün 4.gram altini mi aldım şükür
hoşgeldinnnnnnn....Kızlar bende yeni katıldım aranıza kavanoza 11.65 lira ile atarak açılışı yaptım. Aslında kumbara alıcaktım, ama vazgeçtim. Para biriktirmek için bile para harcamayayım, dedim.
çok soğuk bu gün hava. dikkat et alışveri yaparken.
nasıl bir işle meşgulsünüz?Ben bu aralar pek atamıyorum kumbaraya. Yaptığım işlerinde parası mayısta verilecek. Kışın toplu olarak veriyorlar. 6 aylık.
Aslında öğrenciyim. Evlere iş veren bir firmanın verdiği bir iş. Elbise kenarlarına pıtırık filan yapıyorlar bende şuan zincir çekiyorum. Onları elbise kenarlarına filan kullanıyolarnasıl bir işle meşgulsünüz?
benim görümcede öğrenci. Cafede çalışıyor. harçlığını çıkarıyor. Kayınpeder para gönderiyor ama az. Çalışmasa okuyamayacaktı. Tebrik ediyorum seni.Aslında öğrenciyim. Evlere iş veren bir firmanın verdiği bir iş. Elbise kenarlarına pıtırık filan yapıyorlar bende şuan zincir çekiyorum. Onları elbise kenarlarına filan kullanıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?