teşekkürler yumurtayı az ilave edersin canım önce denersin tadını . yada ton balıği ile tost yaparak da deneyebilirsin domates ve ton baligından azar azar ekmegin icine koy bastır marulu sonradan ekle yada yaninda yiyebilirsin. gercekten doyurucu oluyo tavsiye ederim . afiyet olsun şimdidenEmeklerinize sağlık, çok güzel tarifler.. Hepsi bana hitap eden yiyecekler ama ton balığı ve yumurta haşlaması farklı geldi, deneyeceğim :)
Eki Görüntüle 1919381
Sevdiginiz meyveleri benmari usulu eritilmis cikolata (ben bitter kullaniyorum) ile süsleyebilirsiniz tadı harika oluyo tatlı ihtiyacınızı karşilayacaktır bana güveninüzerine hindistan cevizi dökebilirsiniz afiyet olsunn
Teşekkur ederim canımm ☺canım mrb tariflerin çok güzel...ellerine saglık...
uff cnm yaaa ekmek pidee böyle kocaman koparıp Menemene banasim var mislisse duymasınEki Görüntüle 1919592
Menemen tarifi
3 yumurta
2 biber
1 orta boy sogan
3 yk sivi yag
tuz,baharat
soganlari dilimliyoruz küp kup olmasina gerek yok ardindan ince dogranmis biberleri ekliyoruz ve tuzu simdiden atiyoruz cunku yagi az kullaniyorum ve soganlarin hemen erimesi lazim yoksa yag ilave etmek gerekiyo onun yerine tuzu atiyorum soganlar diriliģini kaybediyo boylelikle. daha sonra biberler kizarmaya baslayinca kabugu soyulmus domatesleri dilimliyoruz (cok kucuk dogramiyorum dilimleyince zaten tavada kuculuyo ) ve ilave ediyoruz orta ateste domatesin sertligi gidene kadar pisiriyoruz. dilerseniz kuru olmamasi icin biraz su ilave edeblirsiniz en fazlayarim cay bardagi civarinda eklemeniz kafi . iki uc dakika sonra da iki yumurta kirip sarilarina hic dokunmadan once beyazlarini pisiriyoruz daha sonra sarilari karistirip pisiriyoruz .ve dilerseniz uzerine biraz maydonoz ,pul biber,toz biber ilave edebilirsiniz . afiyet olsun :)
Aynen duymasınuff cnm yaaa ekmek pidee böyle kocaman koparıp Menemene banasim var mislisse duymasın
olur dimi ben bu Sabah melemene tartıdan sonra bi dalıyım.bu hafta gene iyi kilo vermişim ...hakettik artık dimi canım...Aynen duymasınama sabahlari yiyebilirsin canım bence
Tebrik ederim canım . elbette hakediyoruz ☺olur dimi ben bu Sabah melemene tartıdan sonra bi dalıyım.bu hafta gene iyi kilo vermişim ...hakettik artık dimi canım...
Teşekkur ederim3.5 yıldır takip ediyorum.Çok güzel bir forum burası...size tariflerinize teşekkür edebilmek için yeni üye oldum...birşeyler öğrenebilmek güzel özelliklede azim olursa
canım kg bildirimi yaptın mı sen? benmi görmedimAynen duymasınama sabahlari yiyebilirsin canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?