hasbeee
@MelodiminEsi
@moonandstar
@Azraam1718
@pariko
@ZeyNOS
@Nana
Pembe Lotus
@Sabr-Sukur-Dua
@Gizemm0
@Aselhannn
@Umut_2019
@2019 mutluluk
HayatSevinceGuzel
@MoonfacedMom
@begonvil1985
@cansu_tr
@Youlost16
@FairyTale16
@Deryaa123
@Optimussprime
@Nareaksa
@Luniss
@Aybush
Pembe Lotus
@Canevim
@milkk
@Kara_gozlum
öncelikle Allah rizasi Ümmet i Muhammed (sav)in Selamete çikmasi icin canimFakat özel bir niyet var mı.
canim en az 1000 tane okunsa daha cok toplanir die dusundum fazlada okuyailirsinizSayıdan düşüyoruzmuyoz yada ekliyormuyuz nasıl yapıcaz?
alinan sayilari topluyorum suan canim nasipte ne kadar varsa o kadar olur artik
hepisinin toplamimi 95 canim yaniburdakierin sayisinimi veriyorsun2000 aldım
toplam 95.000
Evet okuyan sayiya ekliyor. Biz böyle yaparız ya da sayıdan düşeriz. Burda toplayarak gidiyoruz.hepisinin toplamimi 95 canim yaniburdakierin sayisinimi veriyorsun
hmm canim bnde karistirdim zaten toplarken o zaman ben takip edim toplamiyimEvet okuyan sayiya ekliyor. Biz böyle yaparız ya da sayıdan düşeriz. Burda toplayarak gidiyoruz.
Son sayıya ekleyecek okuyan ugrasmana gerek yok.hmm canim bnde karistirdim zaten toplarken o zaman ben takip edim toplamiyim
canm bin aldim diyenleri siz topluyorsunuz dimi yani suan toplam 95 bin anladigim kadsriyla benyeniyim kusura bkma cnim pek anlamiyorumhmm canim bnde karistirdim zaten toplarken o zaman ben takip edim toplamiyim
Suan 95.000 okunan say aldım diyenler de okur illa ki.canm bin aldim diyenleri siz topluyorsunuz dimi yani suan toplam 95 bin anladigim kadsriyla benyeniyim kusura bkma cnim pek anlamiyorum
cok saolun Allah razi olsun hepinizden inşAllah kadir gecesine kadar burda kalir dimi bu paylasimim en son sayiyi anlamazsam sana sorarim mesaj atarsin canm cok saolSuan 95.000 okunan say aldım diyenler de okur illa ki.
Takip et sen de okudukça ekle ki güncel olsun yeni mesaj yazılmış olursa daha çok gören gelen olur.cok saolun Allah razi olsun hepinizden inşAllah kadir gecesine kadar burda kalir dimi bu paylasimim en son sayiyi anlamazsam sana sorarim mesaj atarsin canm cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?