Hedef 4 kilo... :)

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.326
3.025
Bu zamana kadar başka günlüklere yazdım. Yaklaşık 9 kilo verdim. 64.9'dan 55.8'e kadar düşmüştüm.
İsteme-söz-nişan vize- final derken yediğim ve içtiğime dikkat edemedim ve yavaş yavaş 3 ay gibi zamanda kilo aldım.
3 gündür yine dikkat ediyorum. Belli bir diyet listem yok. Spor ve bol su. Fırsat buldukça yürüyüş...
Her cumartesi tartı günüm olsun...
Boyum . 1.63
Başlangıç kilom. 7 Şubat 2015__ 58.4
9 Şubat 2015__57.4
14 Şubat 2015__56.7
21 Şubat 2015__56.5

Son düzenleme:
3 aydır hayatımdan şekeri çıkarttım. Çayımı şekersiz içiyorum.

Evet günlük ,
az önce sporumu yaptım.
20 kalça hareketi ,
40 bacak hareketi (iki bacak ayrı ayrı 20),
20 mekik ,
50 sopa hareketi (basen için) ,
30 iç bacak hareketi ,
30 bisiklet hareketi yaptım. Su içmeye özen gösteriyorum.

Günlüğüm ,
Hastayım son zamanlarda. Ama buna rağmen yürüyüşlerimi yaptım hala yediğim ve içtiğime dikkat ediyorum. Salı günü arkadaşımın hastanede muayenesi vardı ona gittik. Çarşamba benim işlerimi vardı dışarıda ona gitim. Bu sayede yürüyüşte yapmış oldum.
Yarın tartı günüm buraya hangi rakamı yazacağım bakalım. Heyecanlıyım bekliyorum.

Günlüğüm ,
Dün aşkımla dışarıdaydık. Yemeğimizi dışarıda yedik ve abartmadım Sonra ailem ve aşkımla pikniğe gittik Orada da abartmadım. Sabah dayanamadım tartıldım ve 100 gr daha gitmişti
Bugün annemle yürüyüşe çıktık. Sulu kar yağıyordu fazla yürüyemedik ama olsun. Buna şükür yeter bugünlük.

Günlüğüm ,
bugün geç kalktım ve hafif bir kahvaltı yaptım. Bugünde spor bana zor görünüyor. Akşama misafirlerimiz var ve evi süpürüyorum. Buda bir nevi spor sayılır :)

Günlüğüm ,
Bu hafta sadece 200 gr vermişim.
Olsun acelemiz yok. Kilom çabuk giderse çabucakta gelir ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…