• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 12 kilo

rasawvatha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
208
199
33
Merhabaa. Uzun suredir kilo vermeye çalışıyorum ancak bunlar hep yarım kaldı bir türlü tam beceremedim en fazla 3 gün diyet yapıp bıraktım ama artık son kez bu defa daha kararlı olarak başladım. Bugün 2. günüm diyetimin. Bu günlüğümün de beni motive edeceğini düşünüyorum.

Boyum 172
Kilo 74 :(
Hedefim 62

İlk hedefim 70in altına düşmek. Geçen sene yaz 66 kiloydum geçen ay 76yi gördüm tartıda ve kendime gelemedim bi süre :( öyle böyle 1 ayda ancak 2 kilo verebildim çünkü dediğim gibi en fazla 3 gün diyete devam edebildim sonra hep bozdum bu sefer kararlıyııım.

Takip ettiğim bi diyet yok. Kalori sayımı ve sporla kilo vermek istiyorum diyet olunca hep bozdum bu sefer kendi diyetimi yapacağım. :KK55:

Hedefim günde 1400 kalori almak ve 2.5 litre su içmek. Kış aylarında suyu hep unutuyorum bu 3 gündür düzene koydum inşallah devam ederim 2.5 litreye. 1 litre bile zar zor içiyordum ancak telefonuma su hatırlatıcı bi uygulama indirdim iki de bir ötüp dursa da uzun zaman sonra 2 litrenin üstüne çıkmış oldum.

Sporsuz tabiki olmaaz. Günde 2 saat spor yapacağım. Bu 1 saat sabah 1 saat akşam şeklinde düşünüyorum. Bazı işlerim olduğu için spora daha başlayamadım yarın paylaşacağım yaptığım videoları da buraya atacağımmm :KK49: instagramda da hesap açtım hem orda hem burda yediklerimi sporumu paylaşarak daha da düzene koyacağım inşallah.

Bugünden başlayalım
24 Aralık 2015

Sabah
2 yumurtalı mantarlı omlet, 2 dilim kaşar, bi dilim ekmek ve bitki çayı.

Öğle
çok canım çekmişti, 4 adet küçük çiğköfte yedım lavaş yemedım marul ve limonla yedim.

Birazdan tarçınlı elma yiyeceğim hep yaptığım hatalardan biri de pek ara öğün yemezdim. saat 4 gibi acıkmaya başladım diyelim akşam yemeği 6-7 gibi yiyoruz o zamana kadar çok acıkmış oluyorum birden akşam yemeğine saldırıyorum ben hep bu yüzden o diyetleri bozmak zorunda kaldım ara öğün candır aksatmayacağıım asla yoksa akşam yemeğim faciaya dönüşüyor :KK12:

Back