- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Mutluyum ya hdp ye ayar verildiği için mutluyum :)Dün surat ifadeleri görülmeye değerdi :)
Hdpnin amacı ta en başından beri %10 barajıydı.
Ve gene onu geçti.
Eskisine göre daha az oy alsalar ne farkeder ki?
Adamlar parti olarak gene Meclis'te gene Meclis'te...
E yani?ama bir çok yerde kaybetti emanet oylar gitti insanlar gözlerini açmaya başlıyor oda birşeydir zaten
HDP Muş'ta eksi 24, Bingöl'de eksi 15, Van'da eksi 13, Ağrı'da eksi 12, Kars'ta eksi 12'lik bir düşüş yaşadı.
biz kaybetti demedik düşüş yaşadı dedik. Nerede kaybetti yazdık anlamadım?E yani?
Adamların milletvekili var mı var.
Hem de 63 tane.
Hala kaybettiler diyorsunuz.
80 olmadı, 63 oldu.
Hdpnin asıl sorunu %10 barajıydı.
Bunu da geçtiyse daha ne?
biz kaybetti demedik düşüş yaşadı dedik. Nerede kaybetti yazdık anlamadım?
Buradan...Emanet oyların tamamı da kaybetti
Doğru yazmışım. Emanet oy yok muydu ? 5 ilde düşüş yaşanmış bir önce ki seçimde ona verilen oylar artık verilmemiş.Buradan...
Doğru yazmışım. Emanet oy yok muydu ? 5 ilde düşüş yaşanmış bir önce ki seçimde ona verilen oylar artık verilmemiş.
barajı geçmesine üzülsem de en azından bazı insanların doğru yolu bulmasına sevindim. Hain yine hain.
çok komik. hdp lisin sanırım.Hdp meclise girmemis gibi sevin qanqa
o da olur Allah büyükDemek ki hala tamamını kaybetmemiş.
Yüzleri düştü üzüldüler diyorsunuz ya ben de diyorum ki adamların kaygısı %10 barajıydı bunu gene aştılar.
O yüzden bu bir kayıp sayılmaz.
Eğer Meclis'te olmasalardı, baraja takılsalardı o Zaman dediğinizde haklıydınız.
çok komik. hdp lisin sanırım.
İyi güzel izlemeye devamYok değilim.Olsam ne farkedecek ? .7 Hazıran aksamından 1 kasım aksamına kadar hdp'yi meclise soktunuz hayınlarr,sizler terörü destekliyorsunuz diyen akp güruhunun şu anda sevinç naralarını dışardan izleyen bir göz'üm sadece.
Onlarin mecliste olmasi 7 Haziranda problemdi bir tek. Simdi hedefe ulasildigi icin Hdpnin mecliste olmasi bazilarini ilgilendirmiyorHdpnin amacı ta en başından beri %10 barajıydı.
Ve gene onu geçti.
Eskisine göre daha az oy alsalar ne farkeder ki?
Adamlar parti olarak gene Meclis'te gene Meclis'te...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?