- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Zaten meclistelerdi şimdi neden tepki gösteriyorsunuz? Sorusunun cevabı bu aslında. Artık para alacak, artık yasalarda PKK da söz Hakkı olacak, PKK birşey istediğinde ve yapılmadığında ortalığı karıştıracaklar.
Halkın sesi, marjinal parti diye gösterilen parti sadece ve sadece PKK sözcüsü.
ne uçak savar alırlar onlarla şimdi be ufuvv. gelsin kalaşnikoflan gitsin füzeler hdplilerin ağzı leş kokan pis kahkalarını buradan duyabiliyorum
Ne güzel dimi? Aponun kanindan birinin maaşını oduycez... oyyy tatlış şeyy!!!
Ne güzel dimi? Aponun kanindan birinin maaşını oduycez... oyyy tatlış şeyy!!!
Iyice yasanmaz hale geldi bu ülke. Apo ne zaman çıkacak onu bekliyorum artık ben...şehit ve gazilerin maaşı 950 ken milletvekillerin maaşı 20 binlerde utancaklar utansın...
evet çok tatlı aynen severek sıkasım geldi...aynen Demirtaş gibi sevimli şiiler sizi...
Iyice yasanmaz hale geldi bu ülke. Apo ne zaman çıkacak onu bekliyorum artık ben...
Milletimiz,beyin tutulması yaşıyor zannımca matmazelim,başka izahı yok bu durumunyakındır harbim bu millet onuda yapar...dikkat et millet dedim hdp demedim...
Aaa onlar emanet oylar. Apo da emaneten çıkcak zatenMilletimiz,beyin tutulması yaşıyor zannımca matmazelim,başka izahı yok bu durumun
Emanetmişşş!!! Halkımız gerçekten çok mu saf yoksa topyekün kafayı mı yediler çözemedim.Aaa onlar emanet oylar. Apo da emaneten çıkcak zaten
Milletimiz,beyin tutulması yaşıyor zannımca matmazelim,başka izahı yok bu durumun
Aaa onlar emanet oylar. Apo da emaneten çıkcak zaten
Emanet falan değil, gayet açık ve net akp düşsün diye oy verdiler. Yine olsa yine verirler. Çok da memnunlar. Bu kadarmi nefret ettiler akpden. Artik diyorumki akp cekilsin de görsünler bakalim ekonomiyiEmanetmişşş!!! Halkımız gerçekten çok mu saf yoksa topyekün kafayı mı yediler çözemedim.
Artık anıtkabire gitmeye yüzüm varmaz, ben halkım adina çok mahcubum büyük önderetabi öyle şehitlerde toprağın altından çıkacaklar zaten şehit anneleride göstermelik ağlıyor.
ATATÜRK te boşa kurdu bu devleti.
oy oyyyyyyy ne desem boş üzücü güvenmiyorum hiç bir şekilde inanmıyorum demirtaşa ve onun yanlılarına