- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Ohhhh maşallah maşallah, bağları yoktu değil mi?
Herkes istediği partiye oy vermekte serbesttir, burası demokratik, laik, özgür bir ülke ama ben almayayım, mümkünse bu parti benden uzak dursun.
Aslında bağları olduğunu kendiler bile her fırsatta kabul ediyorda,bazı fanatik seçmen kesimi kabul etmiyor.
onlara oy verenler kendi yandaşları zaten hdp=PKK bunu çocuklar biliyor..Marşı linkten görebilirsiniz.
HDP ye oy verenleri görünce iğreniyorum daha ne yapmaları lazım anlamanız için!?
Bu kısma kadar hemfikiriz herkesin görmesini istiyorum gerçekten sabır bitti
Birde dinledin miMarsi dinlerken kalkip halay sekesim geldi tey tey tey
Haklısın ne kadar çırpınsaktaonlar istediklerini görür istediklerini duyarlar anlamak istediklerini anlarlar o yüzden bunu göreceklerini hiiiiiiiiiççç sanmam
Mehmet Akif aklına gelen dizeleri, kalem bulamadığı için tırnağıyla duvara kazımış. Bedirhan Gökçe belgesel gibi bişi yapmıştı, çok etkilenmiştim ondan.Birde dinledin mitek dinleyeceğim Marş Istiklal Marşı'dır.
Birde dinledin mitek dinleyeceğim Marş Istiklal Marşı'dır.
Birde dinledin mitek dinleyeceğim Marş Istiklal Marşı'dır.
Evet ve biz o duvarı yok ettik diye hatırlıyorum, benim ülkemin marşı budur, başkasını bilmem.Mehmet Akif aklına gelen dizeleri, kalem bulamadığı için tırnağıyla duvara kazımış. Bedirhan Gökçe belgesel gibi bişi yapmıştı, çok etkilenmiştim ondan.
Cümlemiz, sağlıkla sıhhatle, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve bayrağımızın gölgesi altında hep beraber çok yaşayalım inşallah.
yemin ederim aklımdaydı sen çok yaşa müdürüm
Sozlerini merak ettimhep bu merak hep bu merak :7 :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?