- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
kaynak paylaşır mısın?Maltepe ulku ocagina Turk ocagi saldirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynak paylaşır mısın?Maltepe ulku ocagina Turk ocagi saldirdi
ya boşver kıçındaki boku şimdi. kaynak paylaş da okuyalım.Yakinda kicimizdan b...k egri cikarsa hukumet yaptirdi denilirse sasirmicam.
Show haberde goruntulerini izledim Turk ocakları ülkü ocağına saldırı yapiyor. ülkü ocağı başkanı silahini çekiyor ve yaralanmalar oluyorkaynak paylaşır mısın?
ben de haberlerde izledim. türk ocakları olduğuna dair kesin bir şey yok? :) kendilerine türk ocağı demişler. ama sadece bir iddia var ortada. gerçekten türk ocağı üyesi olduğuna dair bir bilgi yok. tüm haber sitelerinde de sadece bunu bulabilirsin. ayrıca hükümet 'he ben yaptım'' mı diyecek bi mantıklı ol yahu kaç yaşında kadınsın... bir grubun üstlenmesini sağlayacak tabi ki. çok bariz belli değil mi? bi hdpye, bi ülkücülere...Boyle bir hukumet olsaydi gerçekten bunları yazabilecek düşünebiliyormuydnz
Show haberde goruntulerini izledim Turk ocakları ülkü ocağına saldırı yapiyor. ülkü ocağı başkanı silahini çekiyor ve yaralanmalar oluyor
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=29042036ya boşver kıçındaki boku şimdi. kaynak paylaş da okuyalım.
ayrıca böyle paylaşımlar zaten yapamıyoruz ki. hükümetin didik didik hepsinden haberi olmuyor. oldugunda tuttuğunu yakalıyor zaten.Boyle bir hukumet olsaydi gerçekten bunları yazabileceginizi paylasimlar olabilecegini düşünebiliyormuydnz
İddiaya göre, kendilerine 'Türk Ocağı' adını veren bir grup ile Ülkü Ocakları üyeleri arasında öğle saatlerinde başlayan tartışma akşam saatlerinde sopalı-silahlı kavgaya dönüştü.
Yaw heeee heeeeayrıca böyle paylaşımlar zaten yapamıyoruz ki. hükümetin didik didik hepsinden haberi olmuyor. oldugunda tuttuğunu yakalıyor zaten.
secim oncesi adi hicbir saldiriya, catismaya karismamis taraf halkin tercihi olur. sence bunu kim saglar?Secim oncesi yapilan saldiri magdur kisiye arti kazandirir sence bunu kimmmm??? Yapar???
ya mahalle agzini birak simdi sakin ol :) konusamayacak miyiz seninle?Yaw heeee heeee
Yazdiklariniz yeter
Boyle bir hukumet olsaydi gerçekten bunları yazabileceginizi paylasimlar olabilecegini düşünebiliyormuydnz
Kiz yokkkk isim var ev ayakta iki cocuk sana yetisemiyorum dur az soluklanalim. Mahalle agzi hee asagilama beniiya mahalle agzini birak simdi sakin ol :) konusamayacak miyiz seninle?
askolsun, kesinlikle asagilama amacli demedim. ama karsilikli bi seyleri tartisacaksak fikir beyan et isterim. ''yav he he'' hos olmuyor :)Kiz yokkkk isim var ev ayakta iki cocuk sana yetisemiyorum dur az soluklanalim. Mahalle agzi hee asagilama benii
Popoyla alakasi yok olayin ne olsa hukumet deniyorda oda lafin sonu yani ne bileyim biz oyle deriz herseyle birseyi baglayanlaraKimsenin popolarınızla ilgilendiğini sanmıyorum, siyaseti konuşurken az biraz üsluplara, seviyeye dikkat etsek nasıl olur?
Kizlarin coguyla kk da oyle bir deyim var yav hee hee diye sohbetler arasinda soyleriz latife maksatli tamam senin dedigin olsun gibisinden.Asagilamayida gul diye soyledim cogu sohbetlerde hep asagilamaya gidiyorya sonucaskolsun, kesinlikle asagilama amacli demedim. ama karsilikli bi seyleri tartisacaksak fikir beyan et isterim. ''yav he he'' hos olmuyor :)