- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
şuu tipe bakk..http://www.ensonhaber.com/hdp-hayati-durdurun-cagrisi-yapti-2015-10-12.html
HDP Merkez Yürütme Kurulu, yazılı bir açıklama yaparak halkın hayatı durdurmasını istedi. Ankara'da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla yapılan açıklamada tüm işçilerden genel greve destek istendi.
HDP HAYATI DURDURUN ÇAĞRISI YAPTI
HDP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Barış için Ankara'da yan yana gelenleri alçakça katlederek onların seslerini susturmayı amaçlayanlara, yaşamın ve barışın sesinin onlara inat susmayacağını her gün her yerde göstermeliyiz. Yitirdiğimiz insanlarımızın mücadelesini yaşamın her alanına ve üretimden gelen gücümüzle yaymak için genel greve gidiyoruz. Bu amaçla tüm işçi ve emekçileri, yurttaşlarımızı genel greve destek olmaya çağırıyoruz. Gelin hep birlikte hayatı durduralım."
YAVRU PARTİSİ İSYAN ÇAĞRISI YAPMIŞTI
HDP'nin yavru partisi DBP ise dün yaptığı açıklamayla halkı sokağa davet etmiş ve her yerin direniş alanına çevrilmesini istemişti.
Ya kim dinliyor bunlari bazilari kuzzuuu kuzuuu diyordu acaba istikamet mi sasti.
şuu tipe bakk..
Evet diger kuzu soylemleri olurkende boyle bir aciklama guzel olurdu.kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye bir söz vardır.bilirsiniz.Dış görünüşe laf söylemekle,koyun ,kuzu benzetmesiyle farkınız olmuyor.
Hiç bir şekilde düşüncelerini ,yaptıklarını,sözlerini tasvip etmesemde bu grubun,kendilerini onaylamasam da bu tip yakıştırmalar sorun çözümü için değil körüklemek için yapılan bir davranıştır bu ,bence.
Evet diger kuzu soylemleri olurkende boyle bir aciklama guzel olurdu.
O kunuda evet.Benim orda koyun diyenlereydi pasımmbir yerde yazdığınız bir yerde tutmuyor.
kimse kuzu ,koyun değildir.Kimsede bir partiyi tutuyor diye dinsiz vs de değildir.
hem fikiriz değil mi ?
Umarım tüm öğretmen ve doktorlarımız senin kadar duyarlı davranır chelzy.Katilmiyorum bu grev fikrine.
Sendikam grevde ama su anda okula gidiyorum.Grev icin 1 gun bile olsa cocuklarin egitim hakkini ellerinden almak bana bir yanlisi duzeltirken dogruyu da bozmak olarak geliyor.
hani buralarda erdoğanın bir fotoğrafı paylaşılmıştı..neka dalga konusu olmuştu.. Tepkini oryada yazdınmı kito.. şu bana yazdıklarınıda o fotoğrafı koyup alay edenlerede yazdınmı.. kito..kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye bir söz vardır.bilirsiniz.Dış görünüşe laf söylemekle,koyun ,kuzu benzetmesiyle farkınız olmuyor.
Hiç bir şekilde düşüncelerini ,yaptıklarını,sözlerini tasvip etmesemde bu grubun,kendilerini onaylamasam da bu tip yakıştırmalar sorun çözümü için değil körüklemek için yapılan bir davranıştır bu ,bence.
hani buralarda erdoğanın bir fotoğrafı paylaşılmıştı..neka dalga konusu olmuştu.. Tepkini oryada yazdınmı kito.. şu bana yazdıklarınıda o fotoğrafı koyup alay edenlerede yazdınmı.. kito..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?