- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prensesim koyu kestaneye siyah çok sırıtır dediğin gibiya canım benim kaşlarım da seyrek baya istediğim şekli veremiyorum çok görünüyo ama bi tel yanlışlıkla gitse görüntü kirliliği resmen saç rengim siyah kaşlarımda koyu kestane gibi ne renk almam lazım o dediğin şeyi çok doğal dursun istiyorum daha önce kahverengi ve siyah farla hafifce sürüp denedim sırıttı
tammdır cevap için çok teşekkürler.bence makyajların çok güzel.ben en iyisi bu farları brbirine karıştırıp buğulu makyaj örenme işine far fırçası yardımıyla tek rengi dağıtmaya çalışarak başlayayım.sonra iki renge geçerim:) kaşlarım için verdiğin öneriyi dikkate alıcam.en kısa zamanda şu sölediğin kaş kalemlerini(çok görüorum hemen hemen her markanın var sanırım) ve kaş boyasına bakıcam.hiç bilmiodum bir ton yada iki ton açık renk kullanmak gerektiğini.teşklürler.ayrıca bütüüüün kadınlar kulübü üyelerininde ramazan ayını kutluyorum.sevgiler....
son bişiy unutmuşum sormayı:bu sölediğin beyunun fiyatı nedir bi bilgin varmı?? bide denizlide oturuorum.dün hemen hemen her yere girdim sordum ama şu açılı fırçayı bi türlü bulamadım.avon/oriflame de falan da yok,videolarından gördüğüm kadarıyla çok işe yarıo.ince fırçayla yapabilirim inş.o üründen bulup denediğimde yazarım sonuçları..tşkler tekrar:)
bebişim çok sık giremiyorum kusura bakma geciken cevabım için :kedi:hacercim yoğunsun heralde mesajlarımı görmedin sanırım.gördüğünde cevaplarsan çok sevinirim.bişiy daha sorucaktım ben;bu videolarda izliorum bir sürüüü fırçalar var,mesela sadece farda bile kaç çeşit kullanıolar.ben henüz iki tane aldım,sorumsa şu: bir fırçayı farı sürünce yine göz makyajında başka bi işlem için mesela gölgelendirme yapıcamız zaman nasıl temizlicez?üstündeki far toızunu nasıl arıdırıcaz??? ve sen göz makyajını kaç fırçayla yapıosun*?? cevabını bekliorum.şimdiden tşklerer..
tamam bitanecimaaa bilmiodum kuzum atsana link inceliyim bakim bi.kuzum bana da hediye geldii ama kalem şeklinde eyelinerlerını çok beğendimm bi testerını denee keçeli kalem gibi değil ucu normal eyeliner ucuna benzioo gibii
oyy benim lepim haftaya nişanlanıyormuşş akannehirhaceerrr senin mavili bi makyajın varmıydı hiç vidyo falan örnek ya da haftaya nişanım var ben hala bişey beceremedim elbisem mavii:gitme: