- 6 Haziran 2008
- 1.392
- 3
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
çok güzel olmuşş=)) ben sadece rimel kullanıyorum. biraz da allık=) far falan sürünce bana yakışmıyomuş gibi geliyo.. aslında çok istiyorum kullanmayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hacerim tam bi makyaj tutkunu oldum sayende.önceden göz kapağımı boyar çıkardım sokağa.sayende teferruatlarıda öğrendim.ama uyguluyabiliyomusun diye sorarsan cevabım hyr olcak.olmuyo kuyruğu ya.ama azmin elinden hiç bişiy kurtulmaz.başarıcam ben bu işi.simli far araya araya helak oldum.buldum ama keseye uygun gelmedi.tekli fara 14 ytl vermeye kıyamadım.neyse buldum dandik bi marka çok kötü değil ama çok iyide değil.kötünün iyisi.olsun ama öğrenmelik farlarım.videolarının devamını diliyorum.bayılıyorum sana.çok tatlısın.bütün videolarını dört gözle bekliyodum.ve hepsini izledim ama yorum yapmıyodum.yorum isyanını gördükten sonra ayıp ettiğimi anladım ve işte yazdımmmmmmmmm.
o fiyatlara far bulmana çok şaştım doğrusu.ama bulamadım işte.resim koyma konusuna gelinceee inanki hiç cesaretim olmaz. . söz kız sana bundan sonra yorum yapıcam hep. çok sıcaksın ya.o ses tonu varya bıcır bıcır insanın içini ısıtıyo.
özgem deneme amaçlı video ekledim
artık videoları direkt bu topic.ten izleyebileceksiniz
çikolatamm kıskanma senn sana özel yapacağım makyajı :asigim:
hadi ben kaçıyorum kızlar
perşembe yeni videoda görüşmek üzeree