- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
hacerim çok uzuldum canım ya ama bosver ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 87'liyim kaydirigubbakcemile2
Artistim ben internette birkaç renkten oluşan ve eyeliner kullanılan yüzlerce smokey eyes makyajı izledim
Acaba hangimiz yanılıyoruz CADIARZU
Amaan olmasa da möhöm değil zaten, profesyonel makyaj yapmıyoruz
Kimse bizi durdurup aaa sen 3 renk kullanmışsın sen smokey yapmamışsın nananananaaa demeyecek ki kaydirigubbakcemile3
ayyy çok üzüldüm canım kırılmasınaa :1no2:yaniliyor olabilirim hayatim benim gördüklerim eyelinersizdi..
suanki makyajinla digerleri cok benziyor o yuzden benzetemedim neyse seninde dedigin gibi görücüye cikmayacak ya.. yerimseniben
diger topicte olanlara bakma sen bu arada benimde gözkapaticim kirildi yaaaaaaaaa senağlama o kadar para saydiydim markasi rimel london'du benimki.. sizin gozkapaticinizin markasi neydiii kiri$iklik oldu demissinizde bi yerde okuduguma göreemirmirmirmir
evet canımm iyi hatırlıyorum eklerdin önceden, artık göremiyoruz seni :1no2:Canım çok tatlısın yaa :asigim: Çok beğendimhihoyyyt hem makyajları hem de seni Nazar değmesin sana Hacer'ciğim Ben hiç beceremem böyle şeyleri benneyaptımki Hep baisttir makyajlarım yani tek renk far -tatlicadiarzu- heves edip 1-2 örnek koymuştum buraya da ama şimdi senin gibi böyle renkleri kombinlemeyi deneyeceğim canım eline sağlıkk Şeniz
hcr35 .!.:ayyy çok üzüldüm canım kırılmasınaa :1no2:
benimki hema.nın göz kapatıcısıydı ama kalitesizdi zaten beklenirdi böyle yapması
sen memnun musun rimmel.den canım ?
hemanin hiçbirseyini begenmiyorum ben çok sahte oluyor.. ojeleri falan cabuk kuruyor daha gecen gun kuruyanlarin hepsini attim...
ewet canim ben memnunum çok güzel kapatiyorrr yerimseniben
canım çok faydalı olmuş cidden çok beğendim çok tatlısın bu arada =)
devamını bekliorumm =)
evreka evreka....yaptım vallahhh...çokk gözzel olduuu...sositososito
Allah'ın sosyetesi eklesene görelim biz de kaydirigubbakcemile3
Ayrıca kızlar lütfen, ben kimseye beğendirmek için makyaj yapmıyorum.
Zaten yaptığım makyajları süper olduğu için de eklemiyorum.
Kendi çapımda denemeler yapıyorum ve faydam dokunur ümidi ile ekliyorum.
Beğenmek ya da beğenmemek sizin tercihiniz a.s.