Hcg ve evde testler hakkında

Dnzblg

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
114
10
13
25
1) Ilıskıden 18 gün sonra geç döllenme olsa dahi beta hcg negatıf cıkma ıhtımalı var mı ?
2) evde gebelik testleri ilişkiden 36-44 gun (5.6.haftada ) negatıf ıse negatıf mıdır yanlıs cıkma ıhtımalı var mıdı ? Regl oldum fakar yerlesme kanamasından da korkuyorum eger yerlesme olsaydı daha sonra yapılan ıkı tane evdekı gebelık testlerı (2 farklı marka 1 hafta aralık ıle ) mutlaka pozitif cıkardı dimi?

Çocuğum senden fenalık geldi bütün foruma.
Bukadar endişe ediyorsanız bir sürü korunma yönteminden birini seçseydiniz. Anlamıyorum bu kafaları. Hamile degılsın dedık dedıler defalarca yorumlarda niye ısrarla kendıne ıskence yapıyosun garip 😂😂😂

Çocuğum senden fenalık geldi bütün foruma.
Bukadar endişe ediyorsanız bir sürü korunma yönteminden birini seçseydiniz. Anlamıyorum bu kafaları. Hamile degılsın dedık dedıler defalarca yorumlarda niye ısrarla kendıne ıskence yapıyosun garip 😂😂😂
😄😄 Psikolog yolu göründü bi iki arkadas korkuttu ondan kaynaklı 😄😄

😄😄 Psikolog yolu göründü bi iki arkadas korkuttu ondan kaynaklı 😄😄
Korkma hamile degılsın dır gebelik ilk kanda çıkar. Sonra idrarda belli olur. En son adet tarihinin ilk başlangıc gununu hatırlıyor musun??

En son ne zaman adet oldun 30 eylul de mi.

Evet ama ıste regl mı anlamadım kı ıkı gün normal renk mıktar felan sonra apranax fort ıctım ıkıncı ve ucuncu gun daha sonra ucuncu gunden ıtıbaren kesıldı gibi ama ilaçtandır heralde
İlaçtandır korkma. Hamile kalmak oyle kolay degıl mıllet yırtınıyor cocuk yapacam dye 😂 😂
Evde yapılan idrar testleri genelde dogru cıkar. Cok korkuyosan git bi özel hastanede beta hcg ne baktır. 5 ve uzeri pozitf kabul edilir.

Ama dedgm gbı cok cok cok dusuk bır ıhtımal hatta ımkansz. Millete bakma. Insanlar bırbrnı korkutmayı gaza getirmeyi sever.

Bidaha da korunmadan ilişki yasama. 😂

Hadi bakaym bı daha konu actgnı gormeym 😂😂
Hamile değilsin.

İlaçtandır korkma. Hamile kalmak oyle kolay degıl mıllet yırtınıyor cocuk yapacam dye 😂 😂
Evde yapılan idrar testleri genelde dogru cıkar. Cok korkuyosan git bi özel hastanede beta hcg ne baktır. 5 ve uzeri pozitf kabul edilir.

Ama dedgm gbı cok cok cok dusuk bır ıhtımal hatta ımkansz. Millete bakma. Insanlar bırbrnı korkutmayı gaza getirmeyi sever.

Bidaha da korunmadan ilişki yasama. 😂

Hadi bakaym bı daha konu actgnı gormeym 😂😂
Hamile değilsin.
Hahsh canımsın cok tesekkur ederım 😘

En son bana da içimi rahatlattiniz falan demislerdi bunlar 2-3 kişiler birbirlerini saçma sapan korkutup korkutup yaziyorlar. Okuyup doktor olup cevap yazsanız yine ikna olmayacaklar, ikna olmaları için 9 ay geçip çocuğun doğmadigini görmeleri lazim 🤣

Evet ama ıste regl mı anlamadım kı ıkı gün normal renk mıktar felan sonra apranax fort ıctım ıkıncı ve ucuncu gun daha sonra ucuncu gunden ıtıbaren kesıldı gibi ama ilaçtandır heralde
Apranaxtan o bende de oluyor ama ben evli ve çocuk istiyorum yanlış anlaşılma olmasın 😂

En son bana da içimi rahatlattiniz falan demislerdi bunlar 2-3 kişiler birbirlerini saçma sapan korkutup korkutup yaziyorlar. Okuyup doktor olup cevap yazsanız yine ikna olmayacaklar, ikna olmaları için 9 ay geçip çocuğun doğmadigini görmeleri lazim 🤣
Kuzum isteyerek olmuyor ki bak mesela 7 hafta oldu suan benım acıyorum bakıyorum 7 haftalık gebelıkte ıste karın kasık agrısı ne biliyim karında sertlesme belirtisi var ee bu bende de var o yuzden evham yapıyoruz 🥺

Apranaxtan o bende de oluyor ama ben evli ve çocuk istiyorum yanlış anlaşılma olmasın 😂
İnsallah senin olur allahın izniyle de ilk defa bi ağrı kesici adetimi kesti bi de tam ililkiden sonraki ilk adetim olunca korktum doğal olarak yerlesme felan sandım

Kuzum isteyerek olmuyor ki bak mesela 7 hafta oldu suan benım acıyorum bakıyorum 7 haftalık gebelıkte ıste karın kasık agrısı ne biliyim karında sertlesme belirtisi var ee bu bende de var o yuzden evham yapıyoruz 🥺
Bakın 3-4 başlıkta da insanlar size yeterince bilimsel verilerle açıklamaya çalıştı. Ben size şimdi desem hamileliğin ilk haftalarinda ayak baş parmağında ağrı olur, ertesi gün bu foruma ayak baş parmağimda kasılmalar oluyor acaba hamile miyim yazacaksınız. Insanlarin gercekten yardimci olma duygularını köreltiyorsunuz. Ananızdan babanızdan korkuyorsanız, toplum baskılarından çekiniyorsanız, doğurma imkanınız yoksa bunların risk analizini yapacaksınız arkadaş. Sevişmeyeceksiniz o zaman yada korunacaksınız. Sene olmuş 2021 millet uzaya gidiyor hala kan testine, idrar testine güvenmeyip burada gelip insanların vaktini çalıyorsunuz.

Back