Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi gibi bence ama yarına yine tekrarla senSelam.Adetime 2 gun var.test boyle cikti Bozukmu yoksa boyle olup gebe kalan oldumu??Eki Görüntüle 2673163
Pardon o kalınlığı olabilirBence testi tekrarlayın iki tane silik çizgi cıkmış ve kaç dk cıktı acaba
Aninda cikmistiKuruma çizgisi gibi bence ama yarına yine tekrarla sen
Aninda cikmistiKuruma çizgisi gibi bence ama yarına yine tekrarla sen
Evet aninda cikmistiPardon o kalınlığı olabilireğer öyleyse ve 10 dk içinde çıktıysa gebe olabilirsiniz 2 gün bekleyip testi tekrarlayın bence
Amin can tesekkur ederimTest çizgisi kuzum bu .rabbim gönlüne göre verir insallah
Aninda cikmistiKuruma çizgisi net.. yine de tekrarla varsa daha net çıkar
Şuan attığın testin üzerinden baya geçmiş kontrol çizgisi dahi kuru çünkü.Aninda cikmisti![]()
Var sanki kaç gün geçtiAninda cikmisti![]()
O zaman gebelik olabilir moralinizi bozmayın canınızı sıkmayın derim 2 güncük sabredin (Ben olsam kesinlikle sabredemezdim gider kan testi verirdimAninda cikmisti![]()
Malesef ben göremedimRica etsem benim testimede bakar mısınız yok dimi ?
Cektigimde oyle.Ama aninda cikmisti bakiyorfum bu ne diye 2 cizgi gibiŞuan attığın testin üzerinden baya geçmiş kontrol çizgisi dahi kuru çünkü.
2gun var dahaVar sanki kaç gün geçti
İnşallah vardır yarın daha net belirir varsaCektigimde oyle.Ama aninda cikmisti bakiyorfum bu ne diye 2 cizgi gibi
Cizgi goruyor gibiyim var gibi.Kac gun var bataRica etsem benim testimede bakar mısınız yok dimi ?