• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg sonucunuz

eda_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
48
13
38
38
Merhaba arkadaslar adetim gectikten 8 gun sonra idrarda pozitif cikti kan testimde 206 cikti progesteronda 12.96 cikti rabbim nasip ederse ilk gebeligim olacak insallah doktor haftaya gel dedi tam bilgi alamadim suanki degerlerim sizce nasil yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler

Progestan değerini bilmiyorum , yani benim ne kadardı ondan bile haberim Yok . Ama benim hcg 98’di . Bence değeriniz gayet güzel . Allah tamamına erdirsin :nazar:

Geç dölllenmiş gibi duruyor :) hayırlı olsun

Geç dölllenmiş gibi duruyor :) hayırlı olsun

Canım bana yazmamışsın direkt dalıyorum yoruma ama hayırlısı ile yakın Doğum tarihlerimiz ;) sorunsuz , güzel bir gebelik diliyorum :KK200:
Nasıl hissediyor musun bebeği ? Benim ilk gebeliğim daha hissetmiyorum . Bir iki defa karnımda gaz gibi , ya da bilmiyorum tarif edemiyorum seğirme gibi birşeyler hissettim yattığımda . Bu bebek mi yoksa gaz mı bilmiyorum daha :KK22:

Canım bana yazmamışsın direkt dalıyorum yoruma ama hayırlısı ile yakın Doğum tarihlerimiz :KK66: sorunsuz , güzel bir gebelik diliyorum :KK200:
Nasıl hissediyor musun bebeği ? Benim ilk gebeliğim daha hissetmiyorum . Bir iki defa karnımda gaz gibi , ya da bilmiyorum tarif edemiyorum seğirme gibi birşeyler hissettim yattığımda . Bu bebek mi yoksa gaz mı bilmiyorum daha :KK22:
Canım bende hissediyorum pıt pıt bişey ama bağırsak mı bebek mi kestiremiyorum benimde ilk bebek olduğundan bilmiyorum da nasıl birşey olduğunu :) göbeğimde hiç yok senin büyüdü mü? Mayıs anneleri grubuna gelsene sende sohbet ediyoruz hamişlerle

Canım bende hissediyorum pıt pıt bişey ama bağırsak mı bebek mi kestiremiyorum benimde ilk bebek olduğundan bilmiyorum da nasıl birşey olduğunu :) göbeğimde hiç yok senin büyüdü mü? Mayıs anneleri grubuna gelsene sende sohbet ediyoruz hamişlerle
Ay ne güzel benim bildiğin 6 aylık gibi karnım :KK17: dur geliyorum :)

Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin arkadaslar bende gec gollenme gibi hissediyorum bakalim haftaya cuma kontrolum var umarim degerim kat kat artar

Progestan değerini bilmiyorum , yani benim ne kadardı ondan bile haberim Yok . Ama benim hcg 98’di . Bence değeriniz gayet güzel . Allah tamamına erdirsin :nazar:
Canim cok sagolasin amin insallah senin degerlerin nasildi 98 den sonra kac kac artti suan hamilemisin ;)

Canim cok sagolasin amin insallah senin degerlerin nasildi 98 den sonra kac kac artti suan hamilemisin :KK66:
Canım ben Türkiye’de yaşamıyorum burda oradaki gibi 2 günde bir kan alıp bakmıyorlar artmış mı düşmüş mü diye . Bende bir kere kan aldılar . Hamilesin dediler , ben sordum diye hcg değerini söylediler, o da bu sitede öğrendim o değerin artması gerektiğini vs . Sonra 2 hafta sonraya randevu verdiler kese kontrolü için .
Şu anda 16. Haftamdayım.:nazar:
Bilmiyorum açıkçası nasıl arttı , nasıl gitti .
Şimdi her kontrolde idrar alıp gerekli olan şeylere bakıyorlar, yani her hamileye öyle yapılıyor.
Açıkçası burda Türkiye’deki gibi herşeyi şu değer şöyle bu değer böyle anlatmıyorlar , ancak allah korusun ters bir durum varsa açıklama yapıyorlar . Aslında çok bilmemek bazen güzel . Ben ilk 98 çıktığında bu sitede yazanlar yüzünden o 2 hafta boyunca paranoyak oldum ya çıkmadıysa ya düştüyse vs vs . Bence çok düşünme , gebesin keyfini çıkar ! :anneadayı::KK200:

Ay ne güzel benim bildiğin 6 aylık gibi karnım :KK17: dur geliyorum :)
Yaaa bende kocaman göbeğim olsun istiyorum ortada göbek falan yok 5 aya girdim sabırsızca tepineceği günü bekliyorum:)

Yaaa bende kocaman göbeğim olsun istiyorum ortada göbek falan yok 5 aya girdim sabırsızca tepineceği günü bekliyorum:)
Benim bir arkadaşım 25 gün sonra doğum yapacak ,hamile olduğunu bilmeyen anlamaz. O da 'hamile olduğuma hiç keyif yapamadim çünkü görünmüyor' diyor :olamaz:çıkar ama merak etme .

Canım ben Türkiye’de yaşamıyorum burda oradaki gibi 2 günde bir kan alıp bakmıyorlar artmış mı düşmüş mü diye . Bende bir kere kan aldılar . Hamilesin dediler , ben sordum diye hcg değerini söylediler, o da bu sitede öğrendim o değerin artması gerektiğini vs . Sonra 2 hafta sonraya randevu verdiler kese kontrolü için .
Şimdi her kontrolde idrar alıp gerekli olan şeylere bakıyorlar, yani her hamileye öyle yapılıyor.
Açıkçası burda Türkiye’deki gibi herşeyi şu değer şöyle bu değer böyle anlatmıyorlar , ancak allah korusun ters bir durum varsa açıklama yapıyorlar . Aslında çok bilmemek bazen güzel . Ben ilk 98 çıktığında bu sitede yazanlar yüzünden o 2 hafta boyunca paranoyak oldum ya çıkmadıysa ya düştüyse vs vs . Bence çok düşünme , gebesin keyfini çıkar ! :anneadayı::KK200:
Masallah canim cok sevindim dedigin gibi cok duşunmemek lazim ;)

Benim bir arkadaşım 25 gün sonra doğum yapacak ,hamile olduğunu bilmeyen anlamaz. O da 'hamile olduğuma hiç keyif yapamadim çünkü görünmüyor' diyor :olamaz:çıkar ama merak etme .
Ben şöyle eli yüzü şiş kocaman göbekli hamiş olmayı hayal ettim hep tam tersi 6 kilo verdim yüzüm çöktü çıksada çok çıkmaz muhtemelen küçük olur

Sağlıklı olsun da bebek , hiç önemli değil canım benim :) cinsiyet belli mi ? Biz daha bilmiyoruz 5 aralıkta gideceğiz bakalım çok heyecanlı şeyler . Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200::dua:

O o durumda sanırım ben varım. Doktor kontrolündeyim ama adetim geçtikten 1 gün sonra hcg 16 çıktı. Sonra 25 -30- en son bugün de 79,80 çıktı. Doktor yine 2 gün sonraya kan istedi ama resmen deliricem. Akıntım da var. Sanki kanama gelmiş gibi tuvalete koşturuyorum devamlı. İyice paranoyak oldum :(

ilk oğlumda adetim 10 gün geçmesine ragmen 178 di degerim.. geç döllenmedir muhtemelen sağlıkla doğsun inşallah..

O o durumda sanırım ben varım. Doktor kontrolündeyim ama adetim geçtikten 1 gün sonra hcg 16 çıktı. Sonra 25 -30- en son bugün de 79,80 çıktı. Doktor yine 2 gün sonraya kan istedi ama resmen deliricem. Akıntım da var. Sanki kanama gelmiş gibi tuvalete koşturuyorum devamlı. İyice paranoyak oldum :KK43:
Canım hiç korkma. Ben de öyleydim , her seferinde tuvalete koştum . Ama çok şükür , bebeğim benimle . Biliyorum çok zor , ama mümkün olduğu kadar sakin kalmaya çalış.
Hayırlı haberlerini bekliyorum :*

Back