hcg sonuçlarım gerçekten yoruldum artık ya

HazaalCan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
216
37
27
4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80

yine kimyasal yine düşük.. yine lekelenme başladı.. o kadar yoruldum ki zihnen bedenen bütün tahlillerimiz temiz neden böyle oluyor anlamıyorum ya

4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80

yine kimyasal yine düşük.. yine lekelenme başladı.. o kadar yoruldum ki zihnen bedenen bütün tahlillerimiz temiz neden böyle oluyor anlamıyorum ya

4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80

Biraz az artmış ama belli olmazki hemen kimyasal deme düşmemiş değer bekle bakalım ah ah keşke çözümü olda benim 5 düşüğüm var ve hala sağlıklı bir bebeğim yok😕ve herşeyimiz temiz Şuan da

4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80

Böyle düşünmeyin lütfen 🥺 hamile kalabiliyorsunuz sağlıklı gebelikte olacak inşallah

4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80

Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz ? Doktor ne diyor ?
Daha kimyasal demek için erken bu arada

4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80

Çörekotu kürü tavsiye ederim. Kaliteli yumurta üretimine vesile oluyor ve düşüğe engel oluyor. 7 sene sonra bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım, 2019 da doğum yaptım. Kuzenim defalarca düşük yaptı o da yediği ay gebe kaldı doğurdu. Allah'ın izniyle tabii.

Ama doğal ürünler ve her yerde bulunuyor. Çörekotu bal tarçın başka bir şey yok. Detaylı bilgi eskiden açtığım konuda var. Mutlaka tavsiye ederim ☺️

kullanmıyorum doktor takip et demişti sadece ama lekelenmem başladı işte daha önce de kimyasal yaşamıştım aynen böyle olmuştu :KK43:
Kendi doktorunuza bi sorun ya da Farklı bir doktora da gidin bence , pıhtılaşma sebep olabiliyor çünkü. Küçük bir aspirin sorununuza çözüm olabilir.
lekelenme gebelik belirtisi aynı zamanda , artışı biraz daha takip edin derim

Çörekotu kürü tavsiye ederim. Kaliteli yumurta üretimine vesile oluyor ve düşüğe engel oluyor. 7 sene sonra bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım, 2019 da doğum yaptım. Kuzenim defalarca düşük yaptı o da yediği ay gebe kaldı doğurdu. Allah'ın izniyle tabii.

Ama doğal ürünler ve her yerde bulunuyor. Çörekotu bal tarçın başka bir şey yok. Detaylı bilgi eskiden açtığım konuda var. Mutlaka tavsiye ederim ☺️
Duymuştum ama hiç uygulamadım nasıl yapılıyor kullanımı nasıl

ayy ölçüleri var mı ne kadar süre kullanmalıyız ben sigarayı da bırakamıyorum o da etkiliyor büyğk ihtimalle

Beta rakamın düşmemiş hemen kimyasal diye düşünme sen iki gün sonra yine HCG baktır. Lekelenme olabiliyor bazı gebeliklerde kadın doğum doktorunla da görüş canım

Kendi doktorunuza bi sorun ya da Farklı bir doktora da gidin bence , pıhtılaşma sebep olabiliyor çünkü. Küçük bir aspirin sorununuza çözüm olabilir.
lekelenme gebelik belirtisi aynı zamanda , artışı biraz daha takip edin derim
pıhtılaşma testim yapıldı sonuçlarını bekliyorum kanama olmazsa tekrar test verebilirim maddi olarak da yoruyor sağlık ocaklarında grev vardı özelde yaptırdım 450 tl- 620 tl..

X