Hcg neden yükselir?

Bir ogul annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
750
382
30
25 Kasım Kan değeri 2.0
29Kasım 3.9
Ne demek oluyo neden yükselir
Son adet 30 ekim 4 gün sürdü
BU GÜN ADET GÜNÜM AMA GEC YUMURTLADIÖIM İÇİN İLERİ ATMIŞTIR
YUMURTLAMA 20 KASIM ÇATLAMA 21KASIM
SİZCE YÜKSELİRMİ BAŞINA GELEN VARMI

25 Kasım Kan değeri 2.0
29Kasım 3.9
Ne demek oluyo neden yükselir
Son adet 30 ekim 4 gün sürdü
BU GÜN ADET GÜNÜM AMA GEC YUMURTLADIÖIM İÇİN İLERİ ATMIŞTIR
YUMURTLAMA 20 KASIM ÇATLAMA 21KASIM
SİZCE YÜKSELİRMİ BAŞINA GELEN VARMI
Canım bı oncekinde de yazdım ama görmedin ben yumurtlamanın 10.gunu yapmıştım 2 ckmisti ama hamile hissediyordum kendimi neyse testte tabi silik görünce kan vermiştim o gün sonra aradan iki gün geçti 12 çıktı HCG iki gün geçsin dedim tekrar yaptm tabi lekelenmem başladı o ara kimyasal oldu bende geç yumurtlamistm inşallah seninki yükselir bence gebesin iki gunbekle tekrar evde test yap çıkarsa kan ver bence gebesin inşallah sağlıklı olur🤗

Canım bı oncekinde de yazdım ama görmedin ben yumurtlamanın 10.gunu yapmıştım 2 ckmisti ama hamile hissediyordum kendimi neyse testte tabi silik görünce kan vermiştim o gün sonra aradan iki gün geçti 12 çıktı HCG iki gün geçsin dedim tekrar yaptm tabi lekelenmem başladı o ara kimyasal oldu bende geç yumurtlamistm inşallah seninki yükselir bence gebesin iki gunbekle tekrar evde test yap çıkarsa kan ver bence gebesin inşallah sağlıklı olur🤗
KUSURA BAKMA GÖRMEMİŞİM TEŞEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN 2 GÜNE KANI TEJRARLARM BİDAHA HİÇ TESTLE UĞRAŞAMIYCAM SANIRIM
SİZ PİKTENMİ 10GÜN SAYDINIZ CATLAMADANMI
inşallah tez zamanda Allahım kucağınızı dolrur

Doktora sonucları gpaterdm doktor ilac veremem sana dedi hafid idrar yolu enfeksiyonu var hcg arafta kalmış hamile değilsin diyemem biz 2 den aşağı bekleroz dedi çarşamba bidaha veecem🥰

X