Hcg moral bozukluğu

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
Merhaba en son devlet hastanesinde 6 ekimde hcg 1436 çıktı. 12 ekimde sağlıkocağı da baktı 1336 çıktı. 10 ekimde içi dolu kese gördük. Kalp atışı için 17 ekim de bakalım demişti. Kanama akıntı sancı vs yok acaba yaşamıyor mudur ?

Daha önce kimyasal düşük vs var mı ilk gebelik mi bunlarda önemli bi de Bazı sağlık ocakları labaratuvarlarla çalışıyor yani kanları oraya gönderiyorlar farklı değerler çıkabiliyor bi de aslında ilk haftalarda bel sancısı olur normalde bana kalırsa 17 sini beklemeden doktora tekrar gidin hcg baksın keseye baksın böyle bi sonuç alıp 17 yi beklemezdim ben acile de olsa gider durumu anlatır hcg baktırırdm veya özelde olabilir

Daha önce kimyasal veya düşüğüm olmadı. Bu 2.çocuk olacaktı ikiside tüp bebek ilki sorunsuzdu herşey ikinci öyle olmadı (

2 farklı yerde kan verdiğiniz için olmuştur bence o yarın sağlık ocağında tekrar kan verirseniz ona göre daha iyi anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…