HCG- Kan tahlili için acele mi davrandım ?

clovepink

Silinmeyen Hatıralar....
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
281
11
Kızlar merhaba, biraz uzun olacak kusura bakmayın ama çok kötü ve karışık hissediyorum kendimi.
28 günde bir adet görüyordum ve oldukça düzenliydi. Hazirandan bu yana bi düzensizlik vardı. İdrar yolu enfeksiyonu var denildi. Antibiyotik kullandım.
Sonradan fark ettim adetlerim 31 günde bir olmuş. Düzensiz değilmiş aslında. Yumurtlama günlerine çok bağlı kaldık diyemem ama bu aylarda. Enfeksiyon beni korkuttu açıkçası. Ekim de 1. adet günümde kasıklarım patlayacaktı nerdeyse ağrıdan ağladım artık. Kadın doğum uzmanına göründüm ultrason muayenesinden sonra bir sorun yok, iltihap vardır dedi. Fitil ve ağrı kesici verdi. Bitince geleyim mi dedim, gerek yok dedi. Çocuk istiyorum artık diye belirttiğim halde gerek yok dedi.
27 Kasım da adet oldum. 7 gün sürer hep. 3 Aralıkta bitti. Yumurtlama günlerini 31 güne göre hesapladım ve 10-12 ilişkiye girdik. 14 ünde kocam çok kötü grip olmuştu maalesef ilişki olmadı.
18 Kasım da uyandığımda çamaşırım da kıpkırmızı kan gördüm. Önemsiz bi miktardı. Sonra arttı arttı arttı ve bildiğiniz adet gibi kanamam oldu. Pıhtısız kırmızı kan... 3 günün sonunda bitti. 2 gün de kahverengi leke olarak devam etti. Sonra o da bitti. (Adet kanaması gibi yerleşme kanaması yaşayanlar biliyorum o yüzden acaba oluştu aklımda. Bide ilk defa yumurtlama günlerine filan dikkat ettim ya pek bi umutlandım )
27 Aralık BAT. Bugün yani dün kan da HCG baktırdım 1.20.
Ben 15 gün arayla tekrar Adet mi gördüm? Ya da kan tahlili için acele mi ettim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

haftaya tekrar yaptır kan tahlilini biraz acele etmişsin vucudun bazen böyle dengesi değişebiliyor yerleşme kanaması öyle cok olmaz bi kaç damla olur orda adet olmuşsun besbelli

3 gün bildimiz adet kanaması yaşayıp hamile olduğunu söyleyenler var. Bende öyle olabilir diye aldandım. Hormonal bi sorunda görünmüyor ama dediginiz gibi resmen dengem şaştı. Peki ben adet tarihimi hangi kanamaya göre hesaplamalıyım şimdi ? Cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Yumurtlama günü mü nasıl.tespit edeceğim bu durumda ? Karmakarışık oldum, işin içinden çıkamıyorum. Eğer 18 inde olan kanama adettiyse 31 günden 22 güne düştü demektir döngüm. Değildiyse ben bugün yarın tekrar adet göreceğim. Herşeyin hayırlısı olsun.

22 gune düşmemiştir bence bu ay yine 30 gunde olcaksın arada öyle şaşablir vucut bazen bi şeylere tepki verebiliyo ani üzüntü falan gibi hakkında hayırlısı olsun

22 gune düşmemiştir bence bu ay yine 30 gunde olcaksın arada öyle şaşablir vucut bazen bi şeylere tepki verebiliyo ani üzüntü falan gibi hakkında hayırlısı olsun

Bu kadar düzensizlik haliyle canımı sıkıyor. İnşallah dediğiniz gibi olur yoksa yeniden kansızlık problemi yaşarım.

X