Gebeliğe Hazırlık Hcg kaç olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ozgsnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
618
414
103
34
Tekirdağ
Kızlar adetimin 22.günü beta hcg 35çıktı normal mi çok düşük değil mi adetime var daha ama yarın tekrarlayacağım 24.gün

2 günde 1 en az 2 kat artmasi gerekiyor benim 28. gunde 682 idi. deger herkese gore degisir dollenme zamaninda gore gebeligin tek ya da çoğul oluşuna göre ya da saglikli olup olmamasinda gore. erken olduğunu düşünürsek adetlerin duzenli oldugunu varsayarak deger iyi denebilir ama onemli olan duzenli artis göstermesi. şimdiden hayirli ve saglikli olsun

Bu gozler 30.gunde 52 degerini gördü :)

Iki kar artis gosterdigi surece sorun yok deger de iyi. 24 de 70 cikar
26 da 140 cikar sonra bir bakmissiniz 30.gunde 560 olur. Yani normal bir deger.. bunarada bunlar tahmini rakamlar.

Benim 38 cikmisti canim degerin adetten once normal bana hemsire oyle demisti

Tekrarladım bugün 35ten 92ye çıkmış tam 48saat dolmadı ama iyi bir değerdir inşallah doktorum yine tekrarla dedi iki gün sonra

Benim 38 cikmisti canim degerin adetten once normal bana hemsire oyle demisti
Benim de dün 28+1 di ve değerim 38 çıktı. Doktor pazartesi gel Artışına bakalım dedi içim içimi yiyor millet 100lü 1000li sayılardan bahsettikçe. Senin herhangi bir sıkıntı olmadı değil mi? Bu boş gebelik dış gebelik ilk değerin düşüklüğüyle alakalı değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…