Kanamanız var mıMerhabalar,
Benim son Adet tarihim 19.04.23 dü. Evde yaptigim gebelik testi ayni gün pozitifti. 20.05 yani gecikmenin ilk gününde agri sikayetiyle acile gittim ve orda hcg 85 idi. Eve gönderildim. Ayni gün pembe bir damla akintimda gelmisti. Iki gün sonra muayenehane de HCG169 ölcüldü. Agrilarim devam edince tekrardan hastaneye geldim ve 27.05.23 de HCG 2100 e yükseldi. Kese hala görünmüyordu. Bugün yani 29.05.23 de HCG 4300 yükseldi. Gün asiri düzenli yükseldi. Fakat ne kese görünüyor ne de baska bir sey. Sadece rahim ici gebelikteki gibi belirginlesmis. 3 gündür Hastanede yatiyorum günlük kontrol ediliyor.HCG düzenli katliyor fakat Ultrason hep bos. Farkli doktor ve farkli USG aletle bakildi, yok.. Dis gebelik belirtileri de yokmus. acikcasi Gebe kalmayi istemiyordum, Genetik rahatsiz bir oglum var fakat aldirmakta istemem günah diye fakat benim mesuliyetim disinda sonlanma ihtimali varmidir ? Böyle bir sey basiniza geldimi hic ?? Tskler.
Hayir hic yokKanamanız var mı
Yarin 6. Haftayi bitiriyorum.6. haftada görünüyor genelde kese, düşük yapmış olsaydınız beta düşerdi bence
Vajinal kontrol yapildimi peki ozmn mutlaka görünürdü bende 5.haftayi bitircem benmde görünmedi bugün Dr beta almadı haftasonu girdi die alttan bakım dedi yok dedm 1 2 hafta sonra giderim ins. Dış gebelik olsa okdr artış olmazdı sanırım dış gebelik belirtileri neymiş ki6. Haftadayim HcG 8730 oldu ama hala bir sey görünmüyor
İdrara sıkışık gittiniz mi ben öyle gittim 3 gün önce görünmeyen pıtırcık bgn göründü6. Haftadayim HcG 8730 oldu ama hala bir sey görünmüyor
Bence herşeyde bi hayır vardır, genetik rahatsızlıktan dolayı istemediğinizi okudum ama takdir Allahın, saklanıyor da olabilir istemediğiniz için. Benim bi teyzemdede aynısı oldu, gönlünüzü ferah tutun6. Haftadayim HcG 8730 oldu ama hala bir sey görünmüyor
Merhaba... bos gebelik cikti kürtaj oldumBence herşeyde bi hayır vardır, genetik rahatsızlıktan dolayı istemediğinizi okudum ama takdir Allahın, saklanıyor da olabilir istemediğiniz için. Benim bi teyzemdede aynısı oldu, gönlünüzü ferah tutun
Kürtaj oldum ve bos gebelik cikti. Yinede son an a kadar duzenli hcg katladi ve hic bir olumsuzluk yoktu. Sasirdi doktorda.. biraksak buyur bu dedi ama sanirim sakaydi , tam anlamadim ne demek istedi. Kürtaj oldum 1 hafta oldu hala yogun kanamam var.Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim
Çok geçmiş olsun Rabbim yine gönlünüzce olacak şekilde nasip eder ins bebek yüzünden mi bosaniyorsunuz8. Haftada gayet duzenli ilerleyen hcg ye ragmen bos gebelik nedeniyle kürtaj oldum arkadaslar. Allah bir daha nasip eder mi bilemiyorum bosaniyorum zaten ve yasim 38.
1 hafta oldu kürtaj olali fakat hala yogun kanamam var.
Geçmiş olsun rabbim hayırlısını versinMerhaba... bos gebelik cikti kürtaj oldum
Merhaba ben daha keseyi gormek için doktora gidemedim .beta hcg em 21 temmuzda 5678 çıktı bu değerle kese oluşmaması mümkün mü. Ya da dış gebelik falan6. haftada görünüyor genelde kese, düşük yapmış olsaydınız beta düşerdi bence
Görünmesi gerekirdi tam olarak kaçıncı hafta şuan benim 2 kusurken görünmüştü idrara skisik gel demişti karından göründü dış gebelik şüphesi ne giriyoruz dedi eğer gorunmezse dediMerhaba ben daha keseyi gormek için doktora gidemedim .beta hcg em 21 temmuzda 5678 çıktı bu değerle kese oluşmaması mümkün mü. Ya da dış gebelik falan