Hcg düşük dendi cok kötüyüm

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar lütfen acil cevap yazın çok kötüyüm dün kadar gebeliğe baktırdım beta 190 çıktı bugün karnimin sağ alt tarafında da ağrı ile gittim beta ya baktı beta 380 çıktı ve dediler ki gebelik için yüksek değil korkuttular beni yarin doktora gidicem ama şimdiden böyle düşüncelerle ne yapıcam bilmiyorum

Ya daha yeniyse gebeligin normal ki takma her doktorun dedigini git baska.doktora guzel bi muayne ol

1 gün arayla değerler fena değil neye göre düşük denmiş ki? Benim adetim 3 gün geçtiğinde bile değerim 9 du sonra sonra arttı. Başka doktora gidin

Bu doktorlara hakaret etmek istiyorum artık ya neresi düşük bu değerin 2 günde 2 ye katlaması gereken değer 1 günde katlamış artış gayet güzel. Ben ilk gittiğimde 149 du 2 gün sonra 349 oldu. Şuan 19 haftalık gebeyim çok şükür gayette sağlıklı ilerliyor gebeliğim

Canim smdi kac gun gecikmeyle bu rakam cikti adet tarihin nedir bunlarida soylersen daha iyi yardimci olablrz sana

Degeriniz 1 gun arayla ise çok iyi ne kadar salak doktorlar var hamile bir insani strese sokuyorlar... hayirli olsun canim sakin uzme kendini

Doktorum değil acilde yaptırdım ve şuanda karnımın sağ alt kısmında ağrı var duramıyorum ve korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum

Doktorum değil acilde yaptırdım ve şuanda karnımın sağ alt kısmında ağrı var duramıyorum ve korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum
Agri oluyor ama gebelgn basinda korkma . leken yoksa endse etme uzan dinlen agir kaldirma birseyler ittirme. Belki tutunma asamasindadir

İnşallah kızlar inşallah yarında istediler kan tahlili artacak mi diye
Allahin izniyle hersey yoluna duzenine girer. Aslnda eger doktor smdiden bu sekildem oral bozuyosa baska birime devm edeblrsm yok yakinken ilerde degistirmek zor olr.

Devlet hastanesinde acil bölümünde yaptırdım kadın doğuma gitmedim ki gidemedim hafta sonu çünkü bu karnımın sağ tarafındaki kemik varya göbek deliği nin yanında onun tam yanın çok ağrıyor apandist olabilir mi ya çok kötü ağrı girince nefes bile alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…