- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Kızlar lütfen acil cevap yazın çok kötüyüm dün kadar gebeliğe baktırdım beta 190 çıktı bugün karnimin sağ alt tarafında da ağrı ile gittim beta ya baktı beta 380 çıktı ve dediler ki gebelik için yüksek değil korkuttular beni yarin doktora gidicem ama şimdiden böyle düşüncelerle ne yapıcam bilmiyorum
Canim smdi kac gun gecikmeyle bu rakam cikti adet tarihin nedir bunlarida soylersen daha iyi yardimci olablrz sanaKızlar lütfen acil cevap yazın çok kötüyüm dün kadar gebeliğe baktırdım beta 190 çıktı bugün karnimin sağ alt tarafında da ağrı ile gittim beta ya baktı beta 380 çıktı ve dediler ki gebelik için yüksek değil korkuttular beni yarin doktora gidicem ama şimdiden böyle düşüncelerle ne yapıcam bilmiyorum
Adetimi 6 gün geçmişti yaptım 190 çıktı bugün 7 ci gün 382.1Canim smdi kac gun gecikmeyle bu rakam cikti adet tarihin nedir bunlarida soylersen daha iyi yardimci olablrz sana
Gec dollenme olmus demekki. Ama artiş iyi ya uzulme sen hayirlisiyla. Keseyi de gorursun insallahAdetimi 6 gün geçmişti yaptım 190 çıktı bugün 7 ci gün 382.1
Agri oluyor ama gebelgn basinda korkma . leken yoksa endse etme uzan dinlen agir kaldirma birseyler ittirme. Belki tutunma asamasindadirDoktorum değil acilde yaptırdım ve şuanda karnımın sağ alt kısmında ağrı var duramıyorum ve korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum
Allahin izniyle hersey yoluna duzenine girer. Aslnda eger doktor smdiden bu sekildem oral bozuyosa baska birime devm edeblrsm yok yakinken ilerde degistirmek zor olr.İnşallah kızlar inşallah yarında istediler kan tahlili artacak mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?