- 8 Ocak 2014
- 3
- 0
- 286
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhalde kimyasal üzmek.istemem ama azalmış kanamaniz varmiMerhaba herkese bugün adet gecikmesinin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı. Daha önce iki defa kimyasal gecirdim![]()
Benim de 10 geçmişti değerim en son 1600 olması gereken değer 1200 duMerhaba herkese bugün adet gecikmesinin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı. Daha önce iki defa kimyasal gecirdim![]()
Benim de 10 geçmişti değerim en son 1600 olması gereken değer 1200 du
Düzenli artıyordu ama degerkm istenildiği kadar yükselmesi ve ve düşük oldu kanamam basladi
Yani.beta istenilen şekilde artmadı.sizinde degilmiMerhabalar benzer bir şey yaşıyorum maalesef. Hala kanamam gelmedi. Endişeleniyorum kendim ve sağlığım için de sizin süreciniz nasıl oldu acaba ara ara çok ağrım oluyor kanama başlamıyor
Kese gozuktumu değeriniz.ne.kadar.di benim nasıl oldu.betayi.bunsekilde öğrendiğimde kanamam var di ve devammetti.parcali.dusurdum 4.5 kere çok büyük parçalar değildi adet gibi ama adetde normal de benim iki gün sürer bunda sancım vardı 5 gün sancım oldu kanamam cuma başladı cuma bitti aslında Perşembe az az kahverengi akıntım var di sonrasında ertesi gün kanamaya donduMerhabalar benzer bir şey yaşıyorum maalesef. Hala kanamam gelmedi. Endişeleniyorum kendim ve sağlığım için de sizin süreciniz nasıl oldu acaba ara ara çok ağrım oluyor kanama başlamıyor
Yani.beta istenilen şekilde artmadı.sizinde degilmi
Kese gozuktumu değeriniz.ne.kadar.di
Yani daha o zamnadan beri kanaman baslamadimiHayır keseyi görememiştik 4 haftalıkken bakmıştı doktorum, sonra Noel tatili girdi betama tekrar bakmak istedi düşüşü gördü
Beniki düzenli artmıştı ama sonra ne olduysa düştüBenim düşüşe geçti direkt. 372 den 308 ve 208 lerde falan.
Yani daha o zamnadan beri kanaman baslamadimi
Beniki düzenli artmıştı ama sonra ne olduysa düştü
Sağol sizede cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun size de. Çok üzüldüm![]()
Bayda olmuş beta takibi yapiliyormuYok salıdan beri düşüş olduğunu biliyoruz. Salıdan beri hala başlamadı maalesef