• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg düşmesi kimyasal gebelik mi

padalecki

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
3
0
286
Merhaba herkese bugün adet gecikmesinin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı. Daha önce iki defa kimyasal gecirdim :(

Merhaba herkese bugün adet gecikmesinin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı. Daha önce iki defa kimyasal gecirdim :(
Herhalde kimyasal üzmek.istemem ama azalmış kanamaniz varmi

Benim de 10 geçmişti değerim en son 1600 olması gereken değer 1200 du
Düzenli artıyordu ama degerkm istenildiği kadar yükselmesi ve ve düşük oldu kanamam basladi

Benim de 10 geçmişti değerim en son 1600 olması gereken değer 1200 du
Düzenli artıyordu ama degerkm istenildiği kadar yükselmesi ve ve düşük oldu kanamam basladi

Merhabalar benzer bir şey yaşıyorum maalesef. Hala kanamam gelmedi. Endişeleniyorum kendim ve sağlığım için de sizin süreciniz nasıl oldu acaba ara ara çok ağrım oluyor kanama başlamıyor

Merhabalar benzer bir şey yaşıyorum maalesef. Hala kanamam gelmedi. Endişeleniyorum kendim ve sağlığım için de sizin süreciniz nasıl oldu acaba ara ara çok ağrım oluyor kanama başlamıyor
Yani.beta istenilen şekilde artmadı.sizinde degilmi

Kese gozuktumu değeriniz.ne.kadar.di benim nasıl oldu.betayi.bunsekilde öğrendiğimde kanamam var di ve devammetti.parcali.dusurdum 4.5 kere çok büyük parçalar değildi adet gibi ama adetde normal de benim iki gün sürer bunda sancım vardı 5 gün sancım oldu kanamam cuma başladı cuma bitti aslında Perşembe az az kahverengi akıntım var di sonrasında ertesi gün kanamaya dondu

Benim de geç basladi kanama neredeyse gecikmenin 15.gününde. 300lerdeydi degerim doktor deger biraz daha dusunce kanama baslar dedi ve basladi. Muhtemelen sizin de yakinda baslar

Back