Gebeliğe Hazırlık hcg degerlerim yüksekmi anlami ne

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

semra80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
17
0
44
arkadaslar lutfen kim okursa hemen ceva yazsin bugun hamile oldugumu ogrendim fakat azonce dr aradi kan degerlerimin fazla yukseldigini persembe mecbur bir daha kan vermeye gidecem 5 gun once 48di bugun 640 bu cokmu yuksek lutfen acele cevap bekliyorum aciiiiiiiiiiiil

hamilesin canımm...hayırlı olsunn..bence çok değildirr ben 4 haftalık hamileyimm kan değerim 601 çıktıı..

Son düzenleme:
canım benim eşimde doktor sordum şimdi yüksek dedi inşallah hayırlısı olur üzülme sakın

evet biraz fazla yükselmiş. mol gebelik olabilir. doktor kontrolüne kesin git ihmal etme.

bence yüksek değil cnm
değerin gayet normal
2 günde bir 2 ye katlar değer kendini
endişe etme sakın.

herkes farkli cevaplar veriyor hatta bir dr normal derken diger dr bir daha kan testi istedi acaba diyorum bundan 6 ay once dusuk yapmistim o yuzdenmi dr um endiseli zaten bugun aradik biz cok korkuyoruz dedik korkmayin eger kotu olsaydi hemen cagirirdim zaten dedi kizlar lutfen bir daha cevap yazin yoktur demi birsey

tekrardan istemelerinin nedeni düzenli artıyormu diye bakmaktır
değeriniz gayet iyi artmış bir süre sonra bebeğinin kesesinide görürsünüz sanıyorum a.s.

bence değerinde bi problem yok canım benimki adetim 4 gün geçmişti 523 tü bilmiyorum senin adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın ama değerlerin normal inşallah bi problem çıkmaz ama normal değerler zaten katlanarak gider allah hakkında hayırlısını versin canım

canım kesinlikle herşey normall endişe etmee.. samet olan rabbim yardım eder...

canım ben hamileyken, tam 5 haftalıkken 1702 çıkmıştı... enidşelenmene gerek yok canım..

X