Hcg değerlerim istenen düzeyde yükselmiyor bebeğimi kaybetmekten cok korkuyorum

bukenur

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
15
0
286
Batman
Uzun bir Aradan sonra sabırla olmasını beklediğim şey oldu fakat şimdi de beta Hcg değerlerim bir türlü istenen düzeyde yükselmiyor 3 Ekim'de 38.45 7 Ekim'de 48.85 çıktı doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi cuma gunu tekrar test yaptıracağım benim durumumda olup bebeği düşen ya da bebeği tutanAbilen var mı kızlar acill yardımlarınızı bekliyorummmmmmm lutfennnn yardım edin cok korkuyorum

güzel arkadaşım, herşeyden önce panik halini bırakıp, rahat olmaya çalış.moralini yüksek tut ve olumlu da olsa olumsuzda olsa kendini herşeye hazırla. çünkü bu işler öyle sanıldığı gibi kolay olmuyor yaşıyan biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim senin konu başlığını görünce. umarım değerlerin seyrinde ve uygun artışla gider. değerlerin çok küçük henüz muhtemelen çok yeni bir döllenmenin sonucu bu. ancak 4 günlük ara ile değerini ölçtürmüşsün. çok az yükselme olmuş. normal olan 2 günde bir alınan beta hcg değerlerinde en az iki katına çıkması gerekiyor kan sonucunun.doktorunun da dediği gibi muhtemelen kimyasal gebelik olabilir bu. ama hiç bişi kesin değil daha sen sabredip, dua et cuma vereceğin kanda belli olur asıl durum bence. moralini yüksek tut tatlım. belkide çok erken döllenen bir oluşumdur ve tutunacaktır. bu arada hiç kanaman oldumu, bu çok önemli tabi...
umarım herşey gönlünce olur. ama dedğim gibi herşeyin olumlu yönüne bakmaya çalış, olması için çok sabretmişsin. Ama RAbbim bak vermiş sonnuda. en azından hiç olamayacağı yada kısırlık gibi bir durumunun olmadığını öğrendin. doğurganlık özelliğin var çok şükür. bu olmasaile yine olur sakın üzülme..

kan değerlerini aynı hastanedemi yaptırdınız? farklıysa hastanelerin sonuçları farklı çıkabiliyo......

değer az ama daha belli olmaz inşallah sağlıkla büyür gelişir doğar...

İnşallah yeni oluşan bir döllenmedir de sonuclar o yüzden böyle çıkmıştır yinede herseyin hayirlisi Rabbim bebeğini saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm bizim bebek isteyenlere Bu arada kan tahlillerinin ikisini de aynı hastanede yaptım yanlışlık olabileceğini tahmin etmiyorum hiç lekelenmem yada kanamam olmadı sadece cok fazla Say'dan renkte kokusuz akıntım var onun dısında cok şükür herhangi bir rahatsızlığım olmadı

Hcg değerlerim 44e düşmüş doktor kimyasal gebelik olacak adetle atılacak dedi 10 gün icinde hem en büyük sevinci hemde üzüntüyü yasadım Allah bir daha yaşatmasın adet olmayı bekliyorum şimdi ;'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…