• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg Degerleri

Emsal0202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
6
1
86
37
Merhaba bayanlar ben cuma gunu regl donemimin gectigini farkettim ve evde test yaptim pozitif cikti. Cumartesi gunu hastaneye gittim hcg degeri 938 cikti pazartesi tekrar kan verdim 1597 cikti 1800 lerde olmasi gerekiyor doktorum endiselenme dedi fakat ister istemez endiseleniyorum kanama vs yok cok sukur sadece adet agrisi gibi hafif bir agrim var bacaklarim agriyor boyle bir durumu yasayan varmi tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Doktor sorun yok dediyse yoktur :) degerlerde dalgalanmalar mevcut olabiliyor bazen. Saglicakla kucaginiza alin

Hemen stres yapmayın ve benim önerim sürekli hcg ölçtürmeyin ben adete 4 gün kala 25 b-hcg değeri ile öğrendim bir dahada baktırmadım. İlla iki katı artmasına gerek yok diyor doktorlar. Kanama, lekelenme olmadığı sürece allahın izniyle problem yoktur içinizi rahat tutun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Insallh saglikli ilerleyen bir gebelik olur bende saglik ve guzellikle kucagima alirim cuma gunu muayeneye gidecegim

Ilk gebeligimde duzenli artip bunda boyle olunca cok endiselendim insallah cuma gunu doktorum keseyi gorur bende mujdemi paylasirim sizlerle guzel arkadaslarim

maşallah ne guzel gununuz geçmiş farkında bile değilsiniz biz saat sayırıyoruz resmen ,

saglıkla dogsun inşallah

maşallah ne guzel gununuz geçmiş farkında bile değilsiniz biz saat sayırıyoruz resmen ,

saglıkla dogsun inşallah
Bir evladim daha var onunla ilgilenirken tarihin farkinda bile degildim 2. Sini istiyordum bir suredir ama olmaz diyordum hep bakalim yarin insallah gideriz saglikla goruruz minisimi dilerim rabbimden isteyem herkes bu guzel duyguyu yasar...

Back