hcg degerleri kaç günde bir ölçülüyor?

arkadaşlar dün doktora giitim hamile değilsin dedi adetime 4 gün var bi değişiklik olabilirmi değerlerde yükselme ihtimali varmı yani henüz belli olmamış olabilirmi

Canım beta hcg kaç çıkmıştı. Eğer hamileysen değerler artar. 5 in üzerindeyse hamilesin. Fakat ben bu forumlarda değeri 3 çıkıp sonradan artan ve hamile olduğunu söyleyen arkadaşlar da okudum. Allah gönlüne göre versin.

Kizlar benim bebis 5+2 gunluk, carsamba hcg baktirmistim 545 cikti bu hafta bidaha baktiririm belki..

slm arkadaşlar birşey sorsam yardımcı olurmusunuz lütfen..adetim 14 gün geçti cuma günü gittim doktora kan testim 55 çıktı..doktor kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. tekrar yaptırmam gerekiyormuş.bugünde kahverengi akıntılar geldi çok az..acaba bebeğim varda onu düşürecekmiyim ne yapmalıyım bilmiyorum..anca salı günü tekrar kan testi yaptırabilecem..

canım kan testinde çıkar doktorunda demesi gibi sanırım kimyasal gebelik olabilir yinede canını sıkma

kızlar benimde SAT 14aralık, 18 ocakta evde çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan testi yaptırdım.beta HCg 299 çıktı.Sonucunda 1-2 haftalık hamile yazıyordu Doktorum değer düşük, sanırım geç döllenme ve erken öğrenilmiş bir gebelik,test birdaha tekrarlamalıyız dedi. bende 3 gün sonra tekrar kan verdim sonucu biraz önce öğrendim.1329 çıktı.Sizce normalmi ?peki ne kadarlık hamileyim?Bu arada Allah isteyen herkese hayırlıysa sağlıklıysa nasip etsin...

Arkadaslar adetime 4 gun var dayanamadim kan verdim bugun yarin sonucu alicam en iyi ihtimal kac cikmasi lazim gebelik varsa saglik ocaginda kan verdimde en azindan yarin bilerek gideyim bazi seyleri

Arkadaslar adetime 4 gun var dayanamadim kan verdim bugun yarin sonucu alicam en iyi ihtimal kac cikmasi lazim gebelik varsa saglik ocaginda kan verdimde en azindan yarin bilerek gideyim bazi seyleri

kan sonucunu merak ettim benimde adetime 5 gün vardı kan testim 2 çıktı şimdi adet günümü bekliyorum

bende yumurtlamadan 2 gün sonra doktor istedi hcg yaptırdım. 0,1 çıktı. bir hafta sonra yani bugün sonucumu gösterdim. daha adetime 6 gün var. büyük bi ihtimal adet olacaksın hamile değilsin dedi. adet tarihimden iki hafta önce yaplmış hcg sonucuna göre nasıl byle bir yorum yaptı anlamadım. çok düşük bi ihtimal hamile olma olasılğın dedi. sizin yorumlarınız neler arkadaşlar. hamile kalmak istiyorum ama ilk denemelerimiz daha olmazsada sağlk olsun. pssikolojiyi bozmamak lazım:))

Slm kizlar bişey sorcam ben bu cuma kan testi yaptirdim 10 cikti iki gun sonra 25 çıktı sizce artış normal mi

Ay çok sevindim canım iki tane düşügum var ondan korkuyorum pazartesi günü tekrar kan vercem inşallah yüksek çıkar
ınsallah canım rabbım bu sefer bebegını sana bagıslasın ınsallah saglıklı hayırlı evlat olsun

Kızlar size değerlerimi yazayım öncelikle.1 eylül son adet tarihim.

Hcg değerlerim
1 ekim 55
7 ekim 714
15 ekim 9244

7 ekimden sonra tam iki kat yükselseydi 11.400 olması gerekiyordu değerimin. Henüz doktora gitmedim. Sizce değerler Nasıl? Tedirginim biraz.

Cnm kan tahlili yaptırmadan önce ultrasonda kesen göründü mu bende bugün yaptırdım 82 çıktı betahcg ama kese yok iki gün sonra tekrar tahlil istedi

Selam arkadaşlar 3 gün önce kan testi yaptrdim 89.19 çıktı bugün tekrar yaptırdım 561.99 çıktı 3 günde bukadar çıkması normal mi doktora da gitmedim acaba hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…