arkadaşlar dün doktora giitim hamile değilsin dedi adetime 4 gün var bi değişiklik olabilirmi değerlerde yükselme ihtimali varmı yani henüz belli olmamış olabilirmi
Kizlar benim bebis 5+2 gunluk, carsamba hcg baktirmistim 545 cikti bu hafta bidaha baktiririm belki..
Arkadaslar adetime 4 gun var dayanamadim kan verdim bugun yarin sonucu alicam en iyi ihtimal kac cikmasi lazim gebelik varsa saglik ocaginda kan verdimde en azindan yarin bilerek gideyim bazi seyleri
normal canım 2 katına cıkmısSlm kizlar bişey sorcam ben bu cuma kan testi yaptirdim 10 cikti iki gun sonra 25 çıktı sizce artış normal mi
Ay çok sevindim canımnormal canım 2 katına cıkmıs
ınsallah canım rabbım bu sefer bebegını sana bagıslasın ınsallah saglıklı hayırlı evlat olsunAy çok sevindim canımiki tane düşügum var ondan korkuyorum pazartesi günü tekrar kan vercem inşallah yüksek çıkar
Amin canım inşallahınsallah canım rabbım bu sefer bebegını sana bagıslasın ınsallah saglıklı hayırlı evlat olsun
Cnm kan tahlili yaptırmadan önce ultrasonda kesen göründü mu bende bugün yaptırdım 82 çıktı betahcg ama kese yok iki gün sonra tekrar tahlil istediAma ben dün ölçüm yaptırdım, 67,5 çıktı, doktorumla bugün konuştum, 3 gün sonra tekrar yaptır dedi,yani 4 gün sonra tekrar ölçtürmüş olacağım. Bu ne kadar doğru? Aynı zamanda ilişkiyi yasakladı ağırlık falan kaldırma, ağır iş yapma dedi. Düşük tehlikesi olmasa bunları demez değil mi? Madem düşük tehlikesi var, neden tahlili 2 gün sonra istemedi? Uff kendimi böyle düşüncelerle yeyip bitiriyorum. Hamile kaldığım günden beri panik durumdayım.
Kese gorulebilmesi için bhcg 1500-2000 olmasi gerekiyor canimCnm kan tahlili yaptırmadan önce ultrasonda kesen göründü mu bende bugün yaptırdım 82 çıktı betahcg ama kese yok iki gün sonra tekrar tahlil istedi
hayırlı olsun değerlerin normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?